«Δεν έχω πρόβλημα σε επίπεδο δισκογραφίας, σε επίπεδο νυχτερινής εμφάνισης είναι δύσκολο», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο Γιάννης Κότσιρας μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την ζωή του και τα επαγγελματικά του.

Σε μία χειμαρρώδη συνέντευξη ο τοποθετήθηκε για τα Τέμπη, την πρόσφατη γυναικοκτονία, τους πολιτικούς και την αστυνομία. Επιπλέον αποκάλυψε γιατί δεν θα συνεργαζόταν ποτέ με τον Αντώνη Ρέμο.

Για την καριέρα του ο Γιάννης Κότσιρας ανέφερε πως, «Δεν έχω άγχος αν η νέα μου δουλειά «Παράθυρο στο άπειρο», θα κάνει επιτυχία, έχω κάνει αρκετές, δεν μου λείπει άλλη μία. Το μόνο που με εν διαφέρει είναι να ακουστεί. Το εύπεπτο στην μουσική υπήρχε πάντα. τα τελευταία χρόνια όμως έχει χαθεί το πιο σκεπτόμενο. Σε αυτή την εποχή υπάρχουν τεράστια κοινωνικά θέματα και προβλήματα πολιτισμού. Είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιες δουλειές για να υπάρχει αντίβαρο. Όλα χρειάζονται. Το να μαλώνουμε για το ποιος έγραψε το «τα τα τα» είναι ακρότητα. Ας μην είμαστε επιθετικοί με ανθρώπους που μπορεί να έχουν προβλήματα. Κάποια στιγμή έκανα μια πλάκα σχετικά με την δήλωση της Εύης Δρούτσα αλλά δεν μπήκα σε κανένα παιχνίδι».

Έχει ακούσει… τραπ ο Γιάννης Κότσιρας;
Φυσικά και έχω ακούσει. Δεν είναι το μοναδικό είδος που μιλάει για άσχημα πράγματα. Όταν ένα παιδί ακούει τον εξευτελισμό της γυναίκας, που τον παρουσιάζουν ως κάτι φυσιολογικό, γίνεται συνείδηση. Δεν μπορούμε να αναρωτιόμαστε όταν εξευτελίζουν μία γυναίκα, γιατί μετά σκοτώνουν μία κοπέλα έξω από ένα ΑΤ με τους αστυνομικούς να αράζουν», δήλωσε.

Για την δολοφονία της 28χρονης στο ΑΤ αλλά και την αστυνομική βία ο Γιάννης Κότσιρας παραδέχθηκε πως, «Ήταν σοκαριστικό αυτό που έγινε με την Κυριακή. Αυτό που συνέβη ήταν αναμενόμενο. Όλοι ξέρουμε σε τι κοινωνία ζούμε και πώς λειτουργεί η αστυνομία. Αν ένας πολιτικός έπαιρνε και έλεγε ότι ο Ρουβικώνας ετοιμάζεται να του πετάξει χαρτάκια, θα έτρεχαν όλοι να τους πλακώσουν στο ξύλο. Η Κυριακή φώναζε αλλά δεν πήγε κανένας αστυνομικός. Δεν νιώθω πιο «ήσυχος» που έχω αγόρια, η ευθύνη είναι τεράστια. Πρέπει να τα μάθεις πώς να δρουν σε αυτή την περίεργη κοινωνία».

Μεταξύ άλλων ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στο ζήτημα των Τεμπών.
«Έχω τεράστιο θυμό μέσα μου για τα Τέμπη και προσπαθώ να μιλάω ψύχραιμα γιατί αν πεις κάτι γίνεται κανιβαλισμός. Σε αυτή την χώρα ζούμε από θαύμα και αυτό συνεχίζει να συμβαίνει. Οι βασικοί υπεύθυνοι για τα Τέμπη, που είναι καθαρά πολιτικό θέμα, δεν θα βρουν την ησυχία τους σε αυτή την φάση. Οι υπεύθυνοι για τα Τέμπη δεν θα την γλιτώσουν από κανέναν., θα είμαστε δίπλα στην Μαρία Καρυστιανού και σε όλους τους γονείς», τόνισε.

Τα ΜΜΕ, ο Νταλάρας, η Eurovision και η συνεργασία που δεν θα γινόταν ποτέ
Για την σχέση του με τα ΜΜΕ και τον Γιώργο Νταλάρα: «Τα ΜΜΕ και εγώ είμαστε μακριά και αγαπημένοι. Ο τρόπος που αντιμετώπισαν οι δημοσιογράφοι τον Γ. Νταλάρα, ήταν ατυχής. Όταν έχεις ευκαιρία να μιλήσεις με τον Νταλάρα και τον ρωτάς ασήμαντα πράγματα, είναι κουτό. Ο Γ. Νταλάρας είναι ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της ιστορίας, θα έπρεπε να τον αντιμετωπίζουμε σαν δάσκαλο και όχι να ρωτάμε αστειότητες».

Και συνέχισε ο Γιάννης Κότσιρας αναφορικά με τους γιους του αλλά και την Eurovision: «Οι γιοι μου ακούνε παιδικά τραγούδια, δικά μου αναγκαστικά, αλλά και το «τα τα τα» του Πιτσίνιαγκα το έχουν «λιώσει». Δεν έβλεπα Eurovision για να δω τώρα. Το «Ζάρι» της Σάττι, είναι ενδιαφέρον αλλά δεν είναι από τα τραγούδια που ακούω, πιστεύω όμως θα της κάνει καλό. Εννοείται πως κάποιοι χρησιμοποιούν το έντεχνο ως άλλοθι για να….πουλήσουν μούρη.

Γιατί δεν θα συνεργαζόταν με τον Αντώνη Ρέμο;
Όπως αποκάλυψε, «δεν έχω πρόβλημα σε επίπεδο δισκογραφίας να κάνω μία συνεργασία σαν αυτή του Πλιάτσικα με τον Ρέμο, σε επίπεδο νυχτερινής εμφάνισης είναι δύσκολο. Μου αρέσει να συνεργάζομαι με αυθεντικά λαϊκά πρόσωπα. Είχα συνεργαστεί με την χαρούλα, με τον Μητροπάνο. Με τον Ρέμο δεν θα συναντιόμουν επαγγελματικά ποτέ».

«Το Ηρώδειο είναι μάρμαρα…γιατί να μην δίνεται;»
Τι είναι το Ηρώδειο για να μην δίνεται; Μάρμαρα είναι. Δεν έχω αντίρρηση αρκεί αυτό που θα παρουσιαστεί να είναι καλοφτιαγμένο. Μου έχουν κάνει αρκετές προτάσεις για την τηλεόραση, έχω προτείνει και εγώ. Δεν ήμουν ποτέ αρνητικός. Έχω πει πολύ ωραία τραγούδια, όποιο και αν ακούσουν οι γιοι μου, δεν θα ντρέπομαι», κατέληξε ο Γιάννης Κότσιρας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook