Ντενίση για Γιάννη Φέρτη: Ήταν ο μέντοράς μου, ο “Πυγμαλίωνάς” μου

Η Μιμή Ντενίση υπήρξε μία από τις τρείς συζύγους του ηθοποιού που πέθανε σε ηλικία 86 ετών.
Η τρυφερή εξομολόγησή της στο “Πρωινό” για την απώλεια του πρώην συζύγου της, και μεγάλου ηθοποιού του θεάτρου και του κινηματογράφου.
Με ιδιαίτερη φόρτιση μίλησε για το θάνατο του δημοφιλούς ηθοποιού Γιάννη Φέρτη στο καθημερινό μαγκαζίνο του ANT1 “Το πρωινό”, η συνάδελφος και πρώην σύζυγός του Μιμή Ντενίση.
Η κ. Ντενίση αποκάλυψε ότι μοιράστηκαν ως ζευγάρι 10 χρόνια, τα 7 από αυτά σε γάμο, και ότι είχαν μια ιδιαίτερα όμορφη σχέση γεμάτη αγάπη και τρυφερότητα. «Έκανα δίπλα του τα πρώτα μου βήματα στην υποκριτική, επομένως ήταν όπως καταλαβαίνετε, κατά κάποιον τρόπο, ο μέντοράς μου, ο “Πυγμαλίωνάς” μου. Στην αρχή έπαιξα στο πλάι του, στη συνέχεια στο πλάι της Αλίκης Βουγιουκλάκη κι αμέσως μετά σχηματίσαμε με το Γιάννη δικό μας θίασο. Ήταν ένας άνθρωπος σεμνός, με εξέχουσα εντιμότητα και ήθος, με πολύ έντονη την αίσθηση του χιούμορ.
Μόνο καλές αναμνήσεις έχω από εκείνον. Ούτε καν ο χωρισμός μας δεν είχε κάτι άσχημο. Ήταν απλώς το κλείσιμο ενός κύκλου. Έκτοτε όποτε ξαναβλεπόμασταν, κάναμε πάντα ο ένας στον άλλον το ίδιο “δικό μας” αστείο: ότι πρέπει να ξαναπαίξουμε μαζί, δεν ξέρουμε όμως ποιανού το όνομα πρέπει, αυτή τη φορά, να μπει πρώτο. Του απαντούσα πάντα ότι έπρεπε να μπει το δικό του. Τα τελευταία χρόνια δεν τον ρωτούσα για τη μάχη που έδινε για την υγεία του, διότι, ενόψει του γάμου του με την συνάδελφο Μαρίνα Ψάλτη, ήθελα να δείξω διακριτικότητα.
Αν μπορούσα σήμερα να του μιλήσω, θα του έλεγα “Το ξέρω ότι αγαπάς τόσο πολύ το χιούμορ, που ακόμα κι εκεί ψηλά στον ουρανό που βρίσκεσαι, θα κάνεις αστεία και θα αυτοσαρκάζεσαι”. Είμαι ιδιαίτερα φορτισμένη…», ανέφερε η κ. Ντενίση.
Ολες οι Ειδήσεις
- Φωτιά στα Δαρδανέλια: «Πνίγηκε» στον καπνό το Αιγαίο – Μέχρι την Άνδρο έφτασε η μυρωδιά του καμένου από τις φλόγες στην Τουρκία
- «Η αίτηση ασύλου έχει απορριφθεί και θα απελαθεί», είπε ο Θάνος Πλεύρης για τον λαθρομετανάστη που επιτέθηκε σε Εύζωνες (βίντεο)
- Προσωπικός αριθμός: Λήγει η προθεσμία για την έκδοση του από τους πολίτες – Θα αποδίδεται αυτόματα από 5 Σεπτεμβρίου – H διαδικασία
- ΑΑΔΕ: Μισός τόνος «φυσικής κόκας», αξίας 1,5 εκατ. ευρώ κατασχέθηκε στο Ελ. Βενιζέλος
- Αντίστροφη μέτρηση για το επικό έπαθλο των 28,5 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ – Απόψε στις 22:00 η μεγάλη κλήρωση
- Κλέλια Ανδριολάτου – Βάσια Κωσταρά: Απολαμβάνουν τη θάλασσα με μαύρα μπικίνι και …κολάζουν – Φωτογραφίες
- Rack: H παρατήρηση σε 15χρονο που κατανάλωνε αλκοόλ – «Έχουμε θέμα με τα ανήλικα που πίνουν» (βίντεο)
- Οικογένεια Μαζωνάκη: «Για εμάς αξία έχει η ασφάλεια του Γιώργου, οτιδήποτε άλλο δεν μας αγγίζει»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook