Θετικές εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή

Ο Δημήτρης Κόκοτας βρίσκεται από τα τέλη Μαρτίου στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», μετά από έμφραγμα και ανακοπή καρδιάς που υπέστη ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα του talent show Just2 of us.

Σήμερα, μετά από σχεδόν ένα μήνα, υπάρχουν για πρώτη φορά κάποιες θετικές εξελίξεις που αφορούν στην κατάσταση της υγείας του και όλα δείχνουν ότι θα βγεί νικητής από αυτή την περιπέτεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου στο Πρωινό, του ΑΝΤ1 ο οργανισμός του Δημήτρη Κόκοτα δείχνει να ανταποκρίνεται στη μειωμένη δόση του φαρμάκου που τον κρατάει σε καταστολή. Αυτό σημαίνει ότι σταδιακά επανέρχεται και ανακτά τις αισθήσεις του. Μάλιστα ανταποκρίνεται στα πρώτα ερεθίσματα μετά την αφύπνισή του.

Η διαδικασία που γίνεται από τους γιατρούς θα διαρκέσει για κάποιες ημέρες, ενδεχομένως ως το τέλος της εβδομάδας. Παράλληλα, γίνονται και κάποιες νέες εξετάσεις με τις οποίες θα καταγράψουν την πλήρη κλινική εικόνα του τραγουδιστή.

Είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν αυτά τα θετικά σημάδια στον οργανισμό του Δημήτρη Κόκοτα, μετά τις δύο προηγούμενες προσπάθειες αποσωλήνωσής του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook