Ο 24χρονος ράπερ Lamanif είχε υποβάλλει μήνυσε σε βάρος της 30χρονης Ελληνίδας για εκβιασμό και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη τελικά  χτες το απόγευμα, από αστυνομικούς για κατοχή ναρκωτικών, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και τότε διαπιστώθηκε ότι είναι το ίδιο άτομο που είχε μηνύσει και ο ράπερ.

Η συγκεκριμένη 30χρονη, κατηγορείται από τον 24χρονο ράπερ Lamanif, ( το πραγματικό του είναι Λάμπρος Μανιφάβας) , για εκβιασμό, ο οποίος, όπως καταγγέλλει, εξαιτίας  ροζ βίντεο που είχε στην κατοχή της και δημοσιοποίησε.  αναγκάστηκε να εξαφανιστεί πριν από λίγες ημέρες.

Η 30χρονη συνελήφθη για κατοχή  μικρής ποσότητας κοκαΐνης και, πλέον, διερευνάται εάν σε βάρος της θα σχηματιστεί και δικογραφία σχετικά με όσα κατηγορείται από τον 24χρονο.

Παράλληλα έχει κατατεθεί και μήνυση εναντίον δύο άλλων ράπερ που έχουν άμεση σχέση με τα όσα ο ίδιος ο Lamanif καταγγέλλει ότι τον οδήγησαν στις πράξεις του.

Σε βίντεο που είχε αναρτήσει στο Instagram ο Lamanif  πριν την εξαφάνιση του, είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, την θέληση του να βάλει τέλος στην ζωή του και σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος δεχόταν εκβιασμούς με υλικό ακατάλληλου περιεχομένου :«Είχα μπλέξει σε ένα κύκλωμα με αφέντρες. Μία από αυτές είναι στο βίντεο. Τις είχα γνωρίσει στο μαγαζί όπου δούλευα υποδοχή στη Θεσσαλονίκη. Πήγαμε σπίτι τους, ξεκινήσαμε να πίνουμε και πήραμε και LSD. Έγινε μια φορά και τις επόμενες με εκβίαζαν με το βίντεο. Από τότε μου έπαιρναν λεφτά και με απειλούσαν. Είμαι 24 ετών και θέλω να αυτοκτονήσω. Αυτό πιστεύω ότι θέλατε εξαρχής όλοι όσοι το ανεβάσατε…»…. «Μου αρέσουν οι γυναίκες» είπε μεταξύ άλλων στο βίντεο – αποχαιρετιστήριο μήνυμα του. «Όσο για εσάς που με κράξατε και με ξεφτιλίσατε… Μπράβο, δεν θα με ξαναδείτε. Αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ. Ελπίζω με αυτό που θα κάνω τώρα, να ξυπνήσει η κοινωνία. Λένε πρέπει να θυσιαστεί ο ένας για να σωθούν οι υπόλοιποι. Χάρηκα που σας γνώρισα, σας συγχωρώ που δεν με καταλάβατε» κατέληξε, τσαλακώνοντας τα χαρτιά που διάβαζε και πετώντας τα προς την κάμερα.

Μετά την εξαφάνισή του, ο 24χρονος είχε βρεθεί τα ξημερώματα στις 13 Φεβρουαρίου σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή της Ανάληψης. Ήταν σε άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση και, αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και το αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, οδηγήθηκε τελικά σε ψυχιατρική κλινική, όπου και παρέμεινε για λίγες ημέρες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook