Σαν βόμβα έσκασε η ανακοίνωση για το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

H Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο μετά από 10 χρόνια κοινής ζωής και 7 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι είχε αρχικά υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης και ακολούθησε πολιτικός και θρησκευτικός γάμος.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έμοιαζαν να έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν την ιδανική οικογένεια. Ταξίδια, τρυφερές αναρτήσεις, ερωτικές εξομολογήσεις, και δυο παιδιά που ήταν και παραμένουν η απόλυτη προτεραιότητά τους, συνέθεταν την εικόνα της οικογενειακής τους ζωής.

Ωστόσο όπως συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους , τα προβλήματα που φαίνεται ότι προέκυψαν ήταν αξεπέραστα και αποφάσισαν να χωρίσουν, ζητώντας και σωστά να υπάρξει σεβασμός και διακριτικότητα από τα ΜΜΕ.


Η είδηση όμως του χωρισμού , όπως φαίνεται στάθηκε η αφορμή ώστε η Αθηνά Οικονομάκου να γίνει για ακόμη μια φορά αποδέκτης αρνητικών σχολίων στα social media.

«Τελικά υπάρχουν προβλήματα και στον παράδεισο» έγραψε κάποιος στα σχόλια, ενώ ένας άλλος έγραψε, «Όλα για το θεαθήναι».
«Τουλάχιστον τώρα δε θα ζηλεύουν τον γάμο σου όσοι κάνουν σχόλια που δε σου αρέσουν. Να πω ότι λυπήθηκα, ψέματα θα είναι» ανέφερε κάποιος άλλος.

Δείτε μερικά από τα αρνητικά σχόλια στο προφίλ της Αθηνάς Οικονομάκου στην τελευταία της ανάρτηση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook