Στην πρώτη πρόβα είδαμε το ρούχο που θα φορέσει η Ελληνίδα εκπρόσωπος τη βραδιά του Α’ Ημιτελικού!

Η Μαρίνα Σάττι μαζί με την ελληνική αποστολή έκαναν χθες την πρώτη τεχνική πρόβα για την Eurovision 2024 στη σκηνή του Malmö Arena. Μάλιστα αυτή είναι η πρώτη φορά που είδαμε το ρούχο που θα φορέσει η Ελληνίδα εκπρόσωπος τη βραδιά του Α’ Ημιτελικού!

Πόσο όμως θα κοστίσουν οι στιλιστικές επιλογές της Μαρίνας Σάττι για την εμφάνισή της στη Eurovision; Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» στο Open η μοβ φούστα κοστίζει 500 ευρώ, ενώ οι ιδιαίτερες μπότες που επέλεξε η τραγουδίστρια 1574 ευρώ.

Το ραντεβού της ελληνικής αποστολής ανανεώνεται για τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου, στη δεύτερη τεχνική πρόβα της ελληνικής αποστολής, μία εβδομάδα πριν από την εμφάνιση της Ελλάδας στον Β’ Ημιτελικό.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Οδός Ζαρίφη:

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και Ανδρέας Παπαγιαννάκης λένε τις εντυπώσεις τους για την πρώτη ημέρα της Μαρίνας Σάττι στο Μάλμε

Η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη της πρόβα στο Μάλμε τη χθεσινή μέρα και μίλησε για τις εντυπώσεις της. Στην εκπομπή για την ίδια μίλησαν ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και ο Ανδρέας Παπαγιαννάκης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook