Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είναι πια ζευγάρι με την Πάουλα Μπαντόσα

Την είδηση του χωρισμού αποκάλυψε η Ισπανίδα τενίστρια, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Αποφασίσαμε να χωρίσουμε φιλικά»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα χώρισαν μετά από ένα χρόνο σχέσης.

Όπως έκανε γνωστό η Ισπανίδα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, το ταξίδι τους ήταν γεμάτο αγάπη και σεβασμό, με τους δυο τους ωστόσο να παραμένουν φίλοι. Η τενίστρια ζήτησε από τον κόσμο να σεβαστεί την προσωπική της ζωή και ευχαρίστησε για την υποστήριξη τους φίλους και την οικογένειά της.

Η ανάρτηση της Πάουλα Μπαντόσα για τον χωρισμό της με τον Στέφανο Τσιτσιπά
«Ύστερα από προσεκτική σκέψη και πολλές όμορφες στιγμές μαζί, ο Στέφανος και εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε φιλικά τους δρόμους μας. Μοιραστήκαμε ένα ταξίδι γεμάτο αγάπη και μάθηση, και ως φίλοι με τεράστιο αμοιβαίο σεβασμό επιλέγουμε τώρα να προχωρήσουμε στα δικά μας μονοπάτια» έγραψε η τενίστρια για τον χωρισμό της με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

«Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη των φίλων μας, της οικογένειάς μας και όλων όσοι υπήρξαν μέρος της ιστορίας μας. Καθώς μεταβαίνουμε σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας, συνεχίζουμε να ευχόμαστε ο ένας στον άλλον μόνο το καλύτερο σε όλες τις προσπάθειές μας. Ζητάμε ευγενικά την προστασία της ιδιωτικής μας ζωής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τον σεβασμό σας» συνέχισε η τενίστρια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook