ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

To Twitter εκθειάζει για μια ακόμη φορά τον Γιώργο Καπουτζίδη: Είμαστε περήφανοι για σένα

To Twitter εκθειάζει για μια ακόμη φορά τον Γιώργο Καπουτζίδη: Είμαστε περήφανοι για σένα

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έγινε «νούμερο 1» trend στο Twitter, καθώς όλος ο κόσμος τον αποθεώνει για όσα είπε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ στον Αλέξη Κούγια, ο οποίος σε χθεσινή του ανακοίνωση του σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, αναφέρθηκε στον γνωστό ηθοποιό ως ένα λάθος πρότυπο για την κοινωνία που προβάλλει την ιδιαιτερότητά του μπροστά στις «φυσιολογικές οικογένειες».

«Οι ομοφυλόφιλοι πολίτες, τα ζούμε από πολύ μικρή ηλικία αυτά» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «κανένας δεν κάνει σημαία την ιδιαιτερότητά του» όπως σχολίασε ο γνωστός ποινικολόγος.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλες αυτές τις ”φυσιολογικές” οικογένειες που με τίμησαν και με στήριξαν. Κι εγώ είμαι παιδί ”φυσιολογικής” οικογένειας», ανέφερε χακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να πιστεύω σε έναν καλύτερο κόσμο. Δεν θέλω να δώσω συμβουλές, γιατί δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος που θα πω ότι ο μόνος δρόμος για την ευτυχία είναι αυτός. Εμένα η δική μου ευτυχία ήρθε όταν σταμάτησα να φοβάμαι και όταν σταμάτησα να ντρέπομαι».

Στήριξη από ηθοποιούς

Οι ηθοποιοί της εγχώριας showbiz βρέθηκαν στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη και με αναρτήσεις τους στα social media τον υποστήριξαν στην κόντρα του με τον Αλέξη Κούγια.

Μεταξύ αυτών η Ζέτα Δούκα, η Μαρία Ναυπλιώτου, η Κατερίνα Γερονικολού, η Μαριάννα Τουμασάτου, η Κατερίνα Τσάβαλου, η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Δημήτρης Καρατζιάς, η Πέτρος Λαγούτης, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Αγγελική Λάμπρη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook

Δείτε επίσης