Το πάρτι που διοργάνωσε το ζευγάρι για το κοριτσάκι που περιμένουν αλλά και για την ονομαστική γιορτή του ποδοσφαιριστή.

Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας περιμένουν το πρώτο παιδί που θα είναι κοριτσάκι με το μοντέλο να είναι στον στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης.

Χτές είχαν διπλή γιορτή καθώς η Βίκυ Κάβουρα γιόρτασε εκτός από την ονομαστική γιορτή του συντρόφου της, Γιώργου Τζαβέλλα, και το baby shower πάρτι με ροζ τούρτα και μπαλόνια για το κοριτσάκι που περιμένουν!


«Γεννήθηκα για να γίνω μαμά, το έλεγα από μικρό παιδί. Όταν βρήκα και τον σύντροφο δεν με ενδιέφερε το πότε θα γίνω», ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Βίκυ Κάβουρα καλεσμένη στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Η ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής διοργάνωσαν ένα μεγάλο πάρτι με το ροζ χρώμα να κυριαρχεί. Η Βίκυ Κάβουρα χθες, ανήμερα του Αγίου Γεωργίου δημοσίευσε σχετικό στιγμιότυπο για να ευχηθεί στον σύντροφό της, ενώ σήμερα, Τρίτη 7 Μάϊου η ηθοποιός μοιράστηκε ένα ακόμη γλυκό στιγμιότυπο με την ίδια να ποζάρει μπροστά από την πισίνα κρατώντας τη ροζ τούρτα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook