Eurovision 2024 – Κύπρος: Η Silia Kapsis με το Liar άνοιξε τον Α΄ημιτελικό
Η Κύπρος με την 17χρονη Silia Kapsis άνοιξε τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, με το τραγούδι «Liar».
Ο παλμός της μουσικής ξεκίνησε να χτυπάει απόψε στο Μάλμε της Σουηδίας, όπου ξεκίνησε ο 68ος Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός της Eurovision.
Η Κύπρος με την 17χρονη Silia Kapsis άνοιξε τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, με το τραγούδι «Liar».
Η εκπρόσωπος της Κύπρου, Silia Kapsis εντυπωσίασε τόσο φωνητικά όσο και χορευτικά και η επίδοσή της ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική! Η νεαρή τραγουδίστρια κέρδισε το πιο θερμό και ζεστό χειροκρότημα από το κοινό που κατάφερε να βρεθεί απόψε στο Malmö Arena.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Το «Liar» έγραψαν οι Δημήτρης Κοντόπουλος και Elke Tiel.
Στον σημερινό Α’ ημιτελικό, διαγωνίζονται 15 χώρες, από τις οποίες 10 θα καταφέρουν να περάσουν στον τελικό.
Η σειρά εμφάνισης του πρώτου ημιτελικού
1. Κύπρος
2. Σερβία
3. Λιθουανία
4. Ιρλανδία
5. Ουκρανία
6. Πολωνία
7. Κροατία
8. Ισλανδία
9. Σλοβενία
10. Φινλανδία
11. Μολδαβία
12. Αζερμπαϊτζάν
13. Αυστραλία
14. Πορτογαλία
15. Λουξεμβούργο
Στον Α’ Ημιτελικό, εμφανίζονται και ψηφίζουν η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο από τις «Big Five», καθώς και η διοργανώτρια Σουηδία, οι οποίες προκρίνονται απευθείας στον Τελικό.
Σημειώνεται πως τους δύο Ημιτελικούς (7 και 9 Μαΐου) και τον Τελικό (11 Μαΐου) παρακολουθείτε τηλεοπτικά, σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα, και online από το ertnews.gr.
Ολες οι Ειδήσεις
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Μου είπε ότι δεν έχει χρήματα να πληρώσει , κουνιόταν την ώρα της πλασμαφαίρεσης γι αυτό χτυπούσε ο συναγερμός», είπε στην απολογία της η προφυλακισμένη γιατρός
- Τρόφιμα: Αναμένονται ανατιμήσεις σε γαλακτοκομικά, ψωμί του τοστ, δημητριακά – Προωθείται η δημιουργία του καλαθιού «Γιορτές για όλους» ενόψει Χριστουγέννων
- Θάνατος Παντελίδη: Ένοχος για ψευδομαρτυρία ο άνδρας που κατέθεσε ότι οδηγούσε η Φρόσω Κυριάκου – Η αντίδραση της Μίνα Αρναούτη
- Βικτώρια Δέλλα: Αγκαλιά με τον πατέρα της φορώντας ιατρική ποδιά: «Doctor in progress», έγραψε ο Τραϊανός Δέλλας
- Το ταξίδι της Ιωάννας Τούνη στην Κένυα: Δάκρυα για τη φτώχεια στην παραγκούπολη στο Ναϊρόμπι – Χαρούλες για το πανάκριβο δώρο του συντρόφου της – Βίντεο
- The Voice: Οι δηλώσεις των coaches για το αφιέρωμα στον Γιώργο Μαζωνάκη – Δεν ήταν η ώρα του να φύγει, βιώνουμε ένα πένθος (βίντεο)
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Θα ήθελα να συμβαδίζω οικονομικά με τον σύζυγό μου, να μην είναι πιο κάτω από μένα» (βίντεο)
- Κρήτη: Κύκλωμα μαστροπών έφερνε κοπέλες από τη Ρουμανία, τις κλείδωναν και τις εξέδιδαν – Αναζητείται ο αρχηγός
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook