Βελτιώνεται σταθερά η κατάσταση της υγείας του μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη και νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο

«Είναι κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα. Έχει επαφή, μπορεί να επικοινωνήσει με μικρά νοήματα, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει καθόλου. Το παλεύει γιατί είναι δυνατός. Χρειάζεται ηρεμία», ενημέρωσε όσους αγωνιούν, η σύντροφος του Άννα Σταθάκη μέσα από το “Πρωϊνό” .

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο «Πρωϊνό» του ΑΝΤ1 η Ματίνα Παγώνη η ομιλία του θα επανέλθει, ενώ η κατάσταση του βελτιώνεται και Δημήτρης Σταρόβας δεν νοσηλεύεται στην Εντατική.

Όπως είναι γνωστό χτες ο ταλαντούχος καλλιτέχνης ένιωσε αιφνιδιαστική αδυναμία, ζάλη και αδιαθεσία, συμπτώματα που τον παρέπεμψαν στην υποψία πνευμονικής εμβολής η οποία εν συνεχεία «παρακάμφθηκε» προς τον εγκέφαλο, και έλαβε τη μορφή αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου. Με τα πρώτα συμπτώματα και με πρωτοβουλία της συντρόφου του, Άννας Σταθάκη, ο κ. Σταρόβας απευθύνθηκε αμέσως στο Τζάνειο Νοσοκομείο το οποίο εφημέρευε. Εκεί του χορηγήθηκε θρομβολυτική αγωγή, του παρασχέθηκε η κατάλληλη περίθαλψη με επακριβή τήρηση των σχετικών πρωτοκόλλων.

«Δεν φαινόταν να έχει τίποτα το τελευταίο διάστημα. Τον περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία να γυρίσει κοντά μας αφού ξεπεράσει το, διαχειρίσιμο όπως μαθαίνω, πρόβλημα υγείας του. Πρόκειται για ένα αξιολάτρευτο πλάσμα. Έξω καρδιά, γενναιόδωρος, καλόκαρδος, ένας άνθρωπος που θες να τον έχεις ΄φιλο σου. Του εύχομαι ολόψυχα περαστικά: Μήτσο, να ξανάρθεις γρήγορα κοντά μας», δήλωσε τρυφερά στην καθημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα, η συνάδελφός του Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

«Η μέρα που το έπαθε ήταν για μένα μια δύσκολη μέρα. Ο Δημήτρης είναι σαν αδερφός μου και δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Από χθες μιλάμε ανά μισή ώρα με τη σύντροφό του την Άννα. Από τη μία πλευρά με πληγώνει πολύ η σκέψη για όσα πέρασε, από την άλλη θέλω να τον δω και δεν μπορώ ακόμα. Η καρδιά μου και η ψυχή μου είναι αδιάκοπα μαζί του και όλα θα πάνε καλά», μοιράστηκε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Η είδηση ήταν ένα σοκ για όλους μας, μακάρι ο Δημήτρης το συντομότερο να γίνει καλά» υπογράμμισε ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας.

«Είδα τον Δημήτρη και μας καταλαβαίνει μια χαρά. Μέχρι που κάναμε και τα δικά μας αστεία. Του εύχομαι πραγματικά, ό,τι καλύτερο», επισήμανε ο ηθοποιός Μιχάλης Παπαδημητρίου.

Σε μια ιδιαίτερη τοποθέτηση για το ζήτημα προχώρησε η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου. Αφού εξέφρασε την λύπη της και ελπίδα της να μην είναι κάτι σοβαρό και αφού χαρακτήρισε τον κ. Σταρόβα «φοβερό πλάσμα, μεγάλη καρδιά, σπουδαίο καλλιτέχνη και άνθρωπο», η κ. Γερασιμίδου αποκάλυψε ότι και η ίδια είναι υποστεί ανάλογο ισχαιμικό επεισόδιο πριν από λίγο καιρό «Γενικώς να προσέχουμε. Να μην πληγώνουμε ο ένας τον άλλον. Κινδυνεύουμε λίγο περισσότεροι όσοι είμαστε πράγματι τίμιοι και ευαίσθητοι άνθρωποι και δεν προσποιούμαστε κάτι τέτοιο. Το δικό μου επεισόδιο οφειλόταν στη στεναχώρια μου, διότι είχα υποστεί, εγώ προσωπικά και το θέατρό μας, μια συκοφαντική δυσφήμιση», προσέθεσε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook