« Δεν έχω θέμα με το να διαφωνεί κάποιος με το πώς έκανα τη δουλειά μου. Έτσι κι αλλιώς… I did it my way» (το έκανα με το δικό μου τρόπο), είπε

Ο Θανάσης Αλευράς, ένας από τους δύο παρουσιαστές της ΕΡΤ μαζί με τον Ζερόμ Καλούτα στην Eurovision απάντησε σήμερα με συνέντευξη στη REALNEWS στα επικριτικά σχόλια για τον τρόπο της παρουσίασης , ενώ κατηγορήθηκαν και για άγνοια στα του μουσικού διαγωνισμού.

Όπως υποστήριξε ο τρόπος της παρουσίασης τους δεν εγκρίθηκε από τους δημοσιογράφους της χώρας, αλλά τόσο ο ίδιος όσο και ο Ζερόμ Καλούτας , άρεσαν στον κόσμο. Επίσης, σχολίασε το γεγονός ότι δεν έλαβαν χρηματική αμοιβή για τη δουλειά τους στη Eurovision.

Αρχικά, ανέφερε: «Θεωρώ ότι και το κομμάτι της παρουσίασης αντιμετωπίστηκε όπως το τραγούδι της Μαρίνας. Δεν μας ψήφισαν οι εθνικές επιτροπές καθόλου. Δεν αρέσαμε καθόλου στους σοβαρούς δημοσιογράφους αυτής της χώρας, αλλά μας έδωσε ψήφους το κοινό».

«Όπως και η Μαρίνα ήρθε 8η στο κοινό, έτσι πήραμε κι εμείς πολύ θετικά σχόλια από πολύ κόσμο, που πέρασε ωραία μαζί μας εκείνα τα βράδια. Επίσης, και εμένα δεν μου αρέσουν οι μπάμιες. Αλήθεια, δεν μου αρέσουν καθόλου. Με σόκαρε, λοιπόν, ο τρόπος. Δεν έχω θέμα με το να διαφωνεί κάποιος με το πώς έκανα τη δουλειά μου. Έτσι κι αλλιώς… I did it my way», πρόσθεσε στη συνέχεια στη συνέντευξή του στη «Real Life».


Για τη δήλωση του Ζερόμ Καλούτα ότι ο Άγιος Μαρίνος είναι νησιωτικό κράτος ή ότι ο ίδιος δεν αναγνώρισε την πριγκίπισσα της Σουηδίας, ο Θανάσης Αλευράς σχολίασε: «Ναι, ο Άγιος Μαρίνος δεν είναι νησί, αλλά δεν πρόλαβα να το διορθώσω κι εγώ από την ταχύτητα της ροής της βραδιάς. Επίσης, θύμωσαν που δεν ήξερα και την πριγκίπισσα της Σουηδίας. Συγγνώμη που δεν ξέρω τα βασιλικά πρόσωπα».

Αναφορικά με το οικονομικό θέμα είπε: «Δεν πήρα χρήματα, δεν πήρα κάποια αμοιβή. Ευτυχώς που δεν έβλεπα τα σχόλια και δεν πρόλαβα να επηρεαστώ. Το να μη σου αρέσει κάτι το καταλαβαίνω. Είναι αυτό που λέγαμε και με τη Μαρίνα Σάττι… Με τόσο θυμό, όμως, γιατί; Και να σε λένε και ηλίθιο στην τηλεόραση;».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook