Τα 57 του χρόνια έκλεισε ο Παύλος και έσβησε τα κεράκια με την οικογένεια του

Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου πέρασε την ημέρα των γενεθλίων με τα τρία από τα παιδιά του και την Μαρί Σαντάλ στο σπίτι τους στο Λονδίνο.

Η Μαρί Σαντάλ, ο Παύλος και τα παιδιά τους ποζάρουν μαζί στο σπίτι τους με φόντο όπως θα δείτε τα ασπρόμαυρα πορτρέτα μελών της τέως βασιλικής οικογένειας και συγκεκριμένα των παππούδων του, του Βασιλιά Παύλου και της Βασίλισσας Φρειδερίκης.

Ο Παύλος έκλεισε 57 χρόνια ζωής και ποζάρει χαμογελαστός , αγκαλιά με την Μαρί Σαντάλ, έχοντας μπροστά μια τούρτα και γύρω του τα παιδιά του Μαρία-Ολυμπία και τους δυο από τους τέσσερις γιους τους, Αριστείδη -Σταύρο και Κωνσταντίνο-Αλέξιο.

Ο ίδιος και η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ, είναι παντρεμένοι από το 1995 και έχουν μαζί πέντε παιδιά.
Η Μαρί Σαντάλ θέλοντας να εκφράσει και δημόσια την αγάπη προς τον σύζυγό της, δημοσίευσε την φωτογραφία στην οποία τους βλέπουμε να ποζάρουν και έγραψε στην ανάρτηση της: “Μια μικρή γιορτή γενεθλίων στο Λονδίνο. Χρόνια πολλά στο νούμερο 1 μου”.

Όπως παρατηρούμε, στο δωμάτιο όπου γιόρτασαν υπάρχουν βελούδινοι καναπέδες σε μπλε και μπορντώ αποχρώσεις, ενώ οι καρέκλες είναι ψάθινες.

Η Μαρία Ολυμπία ήταν χαμογελαστή δίπλα στον πατέρα της, φορά χακί παντελόνι και σκούρο T-shirt.

Ο γοητευτικός Κωνσταντίνος Αλέξιος φόρεσε ριγέ πουκάμισο και σκούρο γκρι παντελόνι.


Πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας η νέα σχέση της Μαρίας Ολυμπίας με δημοφιλή βρετανό σεφ ο οποίος είναι διαζευγμένος και μπαμπάς δύο μικρών παιδιών. Μάλιστα, δημοσίευμα της Daily Mail ανέφερε ότι η σχέση τους ξεκίνησε όταν ήταν ακόμα παντρεμένος και όταν η σύζυγός του έμαθε για το ειδύλλιο, τον έδιωξε από το σπίτι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook