Νίκος Συρίγος : Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι η απόδειξη ότι υπάρχει Θεός (βίντεο)
Θαυμάζω τα πάντα στην Ελεωνόρα. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα κι ένας σπουδαίος άνθρωπος, ανέφερε για την σύντροφο του.
Ο Νίκος Συρίγος παραχώρησε συνέντευξη στη Μαρία Φραγκάκη και στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ
Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για τη σύντροφό του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη και συγκεκριμένα αν θα έκανε της συνέντευξη ή θα συνεργαζόταν με άλλον μαζί της .
«Με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχουμε κάνει μία ραδιοφωνική και μία τηλεοπτική συνέντευξη. Τώρα, όχι, δεν θα της έκανα, μην κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε. Γράφω και στίχους. Η Ελεωνόρα έχει πάρει στα χέρια της και έχει τραγουδήσει τραγούδια πολύ μεγάλων στιχουργών, τον Νίκο Συρίγο θα τραγουδήσει; Είναι πολύ σπουδαία για να τραγουδήσει δικούς μου στίχους.
Αναφερόμενος με τρυφερά λόγια στην σύντροφο του είπε:
Θαυμάζω τα πάντα στην Ελεωνόρα. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα κι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Έχει τον τρόπο να κάνει τον κόσμο καλύτερο και τους ανθρώπους δίπλα της καλύτερους. Στο μυαλό μου είναι η απόδειξη ότι υπάρχει Θεός. Το μυαλό κι η ψυχή μου έχουν ανοίξει».
Στη συνέχεια, ο Νίκος Συρίγος αποκάλυψε τι ενοχλεί την Ελεονώρα Ζουγανέλη σε εκείνον. «Πολλές φορές διαφωνούμε στον τρόπο που τοποθετούμαι εγώ και μου το λέει ότι δεν χρειάζεται να είσαι τόσο έντονος κι αδιάλλακτος στις απόψεις σου. Δεν ήμουν ποτέ υπέρ αυτής της διαδικασίας του γάμου».
Ολες οι Ειδήσεις
- Μαρίνα Σταυράκη: Φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Μύκονο και τη συνάντηση με την Κίμπερλι Γκιλφόϊλ
- Στην επιτροπή δεοντολογίας παραπέμπει ο πρόεδρος της Βουλής τον Δημήτρη Κυριαζίδη για νέα επίθεση κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου (βίντεο)
- Κολάζει η Μαρία Αντωνά από την Κέα – Σούπερ σέξι πόζες με μαγιό και η υπερπολυτελής σουίτα (Φωτογραφίες & βίντεο)
- Σύρος: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 30χρονη, σε κατ’ οίκον περιορισμό ο 41χρονος σύζυγος της για τον θάνατο της διασώστριας
- Αχιλλέας Ανδρέας Ντε Γκρες: Ο ξέφρενος χορός του γιου του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ σε σκάφος – Εικόνες & βίντεο
- Θρίλερ στο Γαλάτσι: Δολοφονήθηκε ο 80χρονος μέσα στο σπίτι του – Τον έπνιξαν με μαξιλάρι, σύμφφωνα με τον ιατροδικαστή
- Γιάννης Παπαμιχαήλ για Αλίκη Βουγιουκλάκη: Απαγορεύεται να χρησιμοποιείται το όνομα και η εικόνα της μητέρας μου χωρίς την άδειά μου
- Μεγάλη φωτιά στην Πάρο: Μήνυμα 112 για εκκένωση 4 περιοχών προς Αλυκή – Ισχυροί άνεμοι –Επιχειρούν 14 εναέρια μέσα , ενισχύσεις από Πειραιά, Σύρο και Νάξο (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook