Παστιτσάδα μοσχάρι με πένες – Πεντανόστιμη Κερκυραϊκή συνταγή

Ο Γιώργος Τσούλης φτιάχνει παστιτσάδα μοσχάρι με πένες
Λαχταριστή η συνταγή με ρίζες από την Κέρκυρα, που ετοιμάζει ο σεφ Γιώργος Τσούλης στην κουζίνα της «Ελένης».
Παστιτσάδα μοσχάρι με πένες, μια εύκολη, λαχταριστή και γρήγορη συνταγή, για όλα τα γούστα.
Υλικά
Δώστε προσοχή στο ειδικό μείγμα μπαχαρικών που βάζουν στην Κέρκυρα και το είχε ανακαλύψει ένας φαρμακοποιός από το νησί !
Αυτά λοιπόν, όλα τριμμένα, είναι τα εξής: Κανέλα, γαρύφαλλο, μοσχοκάρυδο, πάπρικα,κίμινο, τσίλι ή μπούκοβο, μπαχάρι, φύλλα δάφνης (τα θρυμματίζετε) και κόκκους μαύρου πιπεριού.
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας απόλαυση.
Ολες οι Ειδήσεις
- Αδάμ Τσαρούχης: Το «Αυγουστιάτικο Φιλί», ο νέος δίσκος και η «Γη της Ελιάς»
- Αμπελόκηποι: Νεκρός ο 44χρονος που έπεσε από τον 24ο όροφο του Πύργου Απόλλων – Έπινε καφέ όταν δέχτηκε τηλεφώνημα και “βούτηξε” στο κενό
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες μέχρι τη Δευτέρα και αφρικανική σκόνη σε δύο δόσεις – Χάρτες
- Ημερίδα-σταθμός για το Υπεύθυνο Παιχνίδι από τον ΟΠΑΠ
- Νικήτας Κακλαμάνης για Βελόπουλο που αποκάλεσε «κακιά» τον Καιρίδη: Να αντιστεκόμαστε στην «κακία» ή στην «κακιά» στιγμή του εαυτού μας
- «Akis’ Food Tour» με τον Άκη Πετρετζίκη: Πρεμιέρα το Σάββατο 18 Οκτωβρίου στον Alpha – Tο γευστικό ταξίδι ξεκινά από την Κρήτη
- Γιώργος Γιαννιάς: Πανέτοιμος μαζί με την Ρενέ Αγέρη να γίνουν το «Simion» της διασκέδασης- Πότε κάνουν πρεμιέρα
- Δυναμική παρουσία της ΕΡΤ στη Σύνοδο της EBU Mediterranean Leadership και στο κορυφαίο συνέδριο για τη Μεσόγειο MED – Mediterranean Dialogues, στη Νάπολη της Ιταλίας
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook