Παστιτσάδα μοσχάρι με πένες – Πεντανόστιμη Κερκυραϊκή συνταγή
Ο Γιώργος Τσούλης φτιάχνει παστιτσάδα μοσχάρι με πένες
Λαχταριστή η συνταγή με ρίζες από την Κέρκυρα, που ετοιμάζει ο σεφ Γιώργος Τσούλης στην κουζίνα της «Ελένης».
Παστιτσάδα μοσχάρι με πένες, μια εύκολη, λαχταριστή και γρήγορη συνταγή, για όλα τα γούστα.
Υλικά
Δώστε προσοχή στο ειδικό μείγμα μπαχαρικών που βάζουν στην Κέρκυρα και το είχε ανακαλύψει ένας φαρμακοποιός από το νησί !
Αυτά λοιπόν, όλα τριμμένα, είναι τα εξής: Κανέλα, γαρύφαλλο, μοσχοκάρυδο, πάπρικα,κίμινο, τσίλι ή μπούκοβο, μπαχάρι, φύλλα δάφνης (τα θρυμματίζετε) και κόκκους μαύρου πιπεριού.
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας απόλαυση.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ζάκυνθος: «Δεν μπορούσαν να πάρουν το παιδί από τα δόντια του πιτ μπουλ» – Σε σοκ οι γιατροί από την εικόνα του 2χρονου (βίντεο)
- Tα 8 σημεία στην Αττική που μπαίνουν οι «έξυπνες» κάμερες μέχρι το τέλος του 2025
- Αλέξης Παπαχελάς: Aποκάλυψε ότι έχει καρκίνο του προστάτη: «Η ενημέρωση είναι το αντίδοτο για τον φόβο»
- Kαιρός – Μαρουσάκης: Χριστούγεννα με κρύο, βροχές και χιόνια στα βουνά
- Τέλος εποχής για τα τρόλεϊ στην Αττική – Αρχίζει από σήμερα το ξήλωμα των γραμμών – Αντικαθίστανται από ηλεκτρικά λεωφορεία
- Μητσοτάκης σε αγρότες: Ομαλοποιείται η ροή πληρωμών – Τα μπλόκα δεν βοηθούν – Οι λύσεις έρχονται με διάλογο
- Η Κέιτι Πέρι ανέβασε στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες με τον Τζάστιν Τριντό ως ζευγάρι – Το ταξίδι τους στην Ιαπωνία
- Βόλος – Κηφισιά 1-1: Ο Σιαμπάνης εμπόδισε το «διπλό» της αθηναϊκής ομάδας
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook