Παστιτσάδα μοσχάρι με πένες – Πεντανόστιμη Κερκυραϊκή συνταγή

Ο Γιώργος Τσούλης φτιάχνει παστιτσάδα μοσχάρι με πένες
Λαχταριστή η συνταγή με ρίζες από την Κέρκυρα, που ετοιμάζει ο σεφ Γιώργος Τσούλης στην κουζίνα της «Ελένης».
Παστιτσάδα μοσχάρι με πένες, μια εύκολη, λαχταριστή και γρήγορη συνταγή, για όλα τα γούστα.
Υλικά
Δώστε προσοχή στο ειδικό μείγμα μπαχαρικών που βάζουν στην Κέρκυρα και το είχε ανακαλύψει ένας φαρμακοποιός από το νησί !
Αυτά λοιπόν, όλα τριμμένα, είναι τα εξής: Κανέλα, γαρύφαλλο, μοσχοκάρυδο, πάπρικα,κίμινο, τσίλι ή μπούκοβο, μπαχάρι, φύλλα δάφνης (τα θρυμματίζετε) και κόκκους μαύρου πιπεριού.
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας απόλαυση.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ανάλυση CNN: Η συμφωνία για τα ορυκτά της Ουκρανίας είναι σε μεγάλο βαθμό συμβολική – αλλά αυτό είναι αρκετό για τον Ντόναλντ Τραμπ
- Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Φωτογραφίες από το ταξίδι τους στη Σιγκαπούρη
- Η εξομολόγηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη: Πικράθηκα από τη διαθήκη, είχα κόντρα με τον πατέρα μου (βίντεο)
- Κερατσίνι: Κατέβηκα στο υπόγειο αλλά δεν είχα κλειδιά για την αποθήκη, είπε ο αδελφός του 43χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος (βίντεο)
- Αντώνης Σρόιτερ: H αποκάλυψη της συζύγου του για την ερώτηση που έκανε στο ChatGPT
- «Δεν έχω ιδέα για τα ροζ πάρτι στο Ντουμπάι», λέει η 26χρονη αστυνομικός για την καταγγελία σε βάρος της
- Πρώτη η Μάρα Ζαχαρέα και το δελτίο του STAR – Η τηλεθέαση στα κεντρικά δελτία ειδήσεων
- Γενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου: Η έκπληξη του Παναγιώτη Κουτσουμπή και το φλογερό φιλί – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook