Με μεγάλη επιτυχία αντιμετωπίστηκε το επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής που υπέστη το βράδυ της Τετάρτης, σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννάκο

Η σύντροφος του Άννα Σταθάκη παραμένει στο πλευρό του και ενημερώνεται συνεχώς  από τους θεράποντες ιατρούς.

Δύσκολη νύχτα πέρασε χθες ο Δημήτρης Σταρόβας, καθώς υπέστη επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής, όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε στο Happy Day η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα.

«Πριν από λίγα λεπτά επικοινώνησα με τη σύντροφο του Δημήτρη Σταρόβα, την κυρία Άννα Σταθάκη, και μας ενημέρωσε ότι ο Δημήτρης Σταρόβας είχε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής αργά χθες το βράδυ και η νύχτα ήταν λιγάκι δύσκολη.

Όμως παραμένουν ψύχραιμοι και περιμένουν τους θεράποντες ιατρούς να τους ενημερώσουν σχετικά και εκείνη να ενημερώσει εμάς, προκειμένου να δώσουμε το σχετικό ρεπορτάζ», είπε η ρεπόρτερ Βιβή Μπουγιούρα.

Ο 61χρονος καλλιτέχνης νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη την Τετάρτη 15 Μαΐου.

Γιαννάκος: «Είναι καλά και ήρεμος – Σύντομα θα πάει στο σπίτι του»

Με μεγάλη επιτυχία αντιμετωπίστηκε το επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής που υπέστη το βράδυ της Τετάρτης, σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννάκο

Όπως είπε ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ. μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η κολπική μαρμαρυγή που είχε ο Δημήτρης Σταρόβας, νοσηλευόμενος στο Τζάνειο νοσοκομείο για εγκεφαλικό, αντιμετωπίστηκε με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

«Είχε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής, ανεβηκε ο διευθυντής καρδιολόγος, το αντιμετώπισε με φαρμακευτική αγωγή, σήμερα είναι καλά και πιο ήρεμος. Δεν υπήρχε μέχρι χθες το πρόβλημα», ανέφερε και πρόσθεσε πως η πίεση του ρυθμίζεται όπως και η ομιλία του, με την οποία είχε μικρό πρόβλημα.

«Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα, θα επιστρέψει σπίτι του υγιής», επισήμανε και τόνισε πως ο Δημήτρης Σταρόβας είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook