Τόσο ο τραγουδιστής όσο και η αδελφή του δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση

Σαν βόμβα έσκασε πριν από δύο μέρες η είδηση ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει προσφύγει δικαστικά με ασφαλιστικά μέτρα κατά συγγενικού του προσώπου, το οποίο όμως δεν κατονομαζόταν στην ανακοίνωση του δικηγόρου του.

Ωστόσο όπως έγινε γνωστό μέσα από δημοσιεύματα , αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας, η δικαστική αντιδικία ήταν με την αδελφή του και επί χρόνια μάνατζέρ του, Βάσω.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της αδελφής του για τη διασφάλιση της περιουσίας ζητώντας παράλληλα να έχει εκείνος την αποκλειστική διαχείρισή της, που στη συγκεκριμένη εταιρία αφορά εταιρία που διαθέτει προς ενοικίαση πολυτελές ακίνητο στη Μύκονο. Μάλιστα, η διαμάχη αυτή δεν είναι κάτι που προέκυψε τώρα, αλλά προϋπάρχει τα τελευταία σχεδόν τρία χρόνια καθώς στο παρελθόν τα δυο αδέλφια είχαν έρθει σε ρήξη, που όμως δεν είχε φτάσει τα δικαστήρια.

Από τη μέρα που έγινε γνωστή η διαμάχη τους, τόσο ο Γιώργος Μαζωνάκης όσο και η αδελφή του δεν έχουν κάνει καμία δήλωση ενώ και ούτε στα social media είχαν κάνει κάποια ανάρτηση.

Όλα αυτά μέχρι σήμερα το πρωί 25/5 που ο Γιώργος Μαζωνάκης αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο instagram,

πρόκειται για ένα το βίντεο – έκπληξη που δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση αλλά με τις … μαγειρικές ικανότητες που έχει ο τραγουδιστής.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς του μια συνταγή για… σπανακόπιτα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook