Οι πανάκριβες αγορές της Ιωάννας Τούνη από τις ΗΠΑ που τις δείχνει στον κόσμο προκάλεσαν αντιδράσεις. Η απάντηση και τα σχόλια.

Η Ιωάννα Τούνα βρίσκεται στις ΗΠΑ και αφού πέρασε μερικές μέρες στο Λας Βέγκας επέστρεψε στο Σικάγο ενημερώνοντας και δείχνοντας τις αγορές που έκανε.

Σύμφωνα με όσα είπε η Ιωάννα Τούνη μέσα από βίντεο που ανέβασε σε Instagram και TikTok έκανε αγορές στο εμπορικό κέντρο με εκπτώσεις σε μεγάλα brands, καθώς όπως αναφέρει δεν μπόρεσε να αντισταθεί.

«Είχε εδώ στο Σικάγο ένα εμπορικό κέντρο το οποίο τα είχε όλα σε έκπτωση -20, -30% οπότε είπα θα ψωνίσω», αναφέρει η Ιωάννα Τούνη σε βίντεο στο Tik Tok ξεκινώντας να δείχνει στην κάμερα τις νέες της αγορές αλλά και τις τιμές πριν και μετά την έκπτωση.

Για μία καπαρντίνα αξίας 3.790 δολαρίων η Ιωάννα Τούνη με την έκπτωση πλήρωσε 1.319 δολάρια.

Για μία τσάντα αξίας 3.450 δολαρίων, η Ιωάννα Τούνη με την έκπτωση έδωσε 2.409 δολάρια.

Η Ιωάννα Τούνη φορώντας το μαύρο σακάκι που αγόρασε άρχισε να χορεύει από τη χαρά της λέγοντας: «Καλά αυτό δεν είναι σικ που κάνω, αλλά καταλαβαίνεις τώρα».

https://www.tiktok.com/@j.touni/video/7372970834626923808?embed_source=%3Bnull%3Bembed_blank&refer=embed&referer_url=www.newsit.gr%2Flifestyle%2Fioanna-touni-den-eythynomai-pou-den-exeis-xrimata-gia-soupermarket-antidraseis-gia-tis-panakrives-agores-tis%2F4094351%2F&referer_video_id=7372970834626923808

Για άλλη τσάντα αξίας 2.490 δολαρίων η Ιωάννα Τούνη έδωσε 1.739 δολάρια σχολιάζοντας στο Tik Tok «Το λες και οικονομία αυτό που έχει συμβεί».

Ωστόσο η επίδειξη των πανάκριβων ρούχων και αξεσουάρ και οι αναφορά στις τιμές προκάλεσε την αντίδραση των διαδικτυακών της φίλων,με ποικίλα σχόλια καθώς κάποιοι της ανέφεραν ότι περιμένουν την πληρωμή τους στο τέλος του μήνα για να πάνε να ψωνίσουν για να γεμίσουν το ψυγείο τους

«Είμαστε κ εμεις που έχουμε 2 παιδάκια και περιμένουμε να έρθει η Παρασκευή να πληρωθούμε (1600 και οι δυο ) για να πάμε να ψωνίσουμε στο σούπερ μάρκετ και γενικά να βγει ο μήνας», της έγραψε ένας χρήστη του ΤikTok με την Ιωάννα Τούνη να απαντά «Συγγνώμη αλλά δεν ευθύνομαι εγώ γιαυτό».
Ωστόσο δεν έλειψαν και τα σχόλια υποστήριξης για την Ιωάννα Τούνη και την πορεία της τα τελευταία χρόνια χρόνια.
Μερικά από τα σχόλια κάτω από το βίντεο της Ιωάννας Τούνη στο Tik Tok:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook