Δήμητρα Βαμβακούση για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Είμαι πολύ κτητική με τον σύζυγό μου» (βίντεο)
“Είμαι το ίδιο ερωτευμένη με τον Γιώργο, όπως στην αρχή”.
Η Δήμητρα Βαμβακούση βρέθηκε καλεσμένη του Τάσου Ιορδανίδη στην εκπομπή «Μπαμπα-δες» της ΕΡΤ και μίλησε για την εγκυμοσύνη, την τριών μηνών κορούλα της και τον έρωτα της με τον σύζυγό της, Γιώργο Αγγελόπουλο.
«Το παιδί έχει όλα τα χαρακτηριστικά του μπαμπά του, τις φύτρες, το σχήμα του κεφαλιού, μάτια, χείλη, φρύδια, αυτιά. Όλα… Το μωρό μου έχει νεύρο, θα τα δούμε σιγά σιγά όλα τα πράγματα στον χαρακτήρα του. Γελάμε, περνάμε όμορφα μαζί της. Οι γονείς μου χάρηκαν πολύ όταν τους ανακοίνωσα ότι είμαι έγκυος. Έβαλα τον Γιώργο να τους το πει. Ήθελα αγόρι, γιατί θα μου άρεσε ο Γιώργος να μεγαλώσει ένα παιδί που θα του μοιάζει. Είμαι πολύ ερωτευμένη και θα ήμουν διπλά. Είμαι το ίδιο ερωτευμένη με τον Γιώργο, όπως στην αρχή. Η σχέση, όμως περνάει τα πάνω και τα κάτω της με τον ερχομό του παιδιού» ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Βαμβακούση.
«Είμαι κτητική με τον σύζυγό μου., δικός μου είναι τι να κάνουμε; Είχαμε συναντηθεί αλλά δεν είχα κάτι πονηρό στο μυαλό μου. Εντάξει όταν λες κάτι ωραίο, λες είναι ωραίος. Υπήρξε ένα φλερτ… Προσπαθήσαμε να γνωριστούμε κάτω από φυσιολογικές συνθήκες. Μου αρέσει που κάποιες στιγμές σκαλώνει με την κόρη του» συμπλήρωσε η σύζυγος του Γιώργου Αγγελόπουλου.
«Δεν μπορώ να είμαι μακριά από την κόρη μου, η ψυχή μου και η καρδιά μου είναι σε εκείνη. Ο Γιώργος είναι πολύ προστατευτικός και με εμένα και με την κόρη μας. Μας προσέχει πολύ, αισθανόμαστε ασφάλεια μαζί του» ανέφερε η Δήμητρα Βαμβακούση.
Παράλληλα, αναφέρθηκε σε μια δύσκολη στιγμή των παιδικών της χρόνων, όταν έχασε την αδερφή της σε ηλικία 7 ετών.
«Όταν ήμουν 7 χρονών έχασα τη μικρή μου αδερφή και έπρεπε να διαχειριστώ την έννοια του θανάτου, μου φαίνονταν όλα μάταια αλλά δούλεψε αντίστροφα τύπου χαμογελάμε και ζούμε το τώρα».
Ολες οι Ειδήσεις
- Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης – Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών
- Γαλάτσι: Πάρτι με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας – «Το συγκεκριμένο street party γίνεται για 4η χρονιά, παρεξηγήθηκε ο ακροδεξιός Πλεύρης», λέει ο Χάρης Δούκας (βίντεο)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Για παράνομες επιδοτήσεις άνω των 120.000 ευρώ ελέγχεται ο αγροτοσυνδικαλιστής των Μαλγάρων Κωνσταντίνος Ανεστίδης
- Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε στο «The Voice of Greece» – «Είμαι καλά, είμαι πίσω» – Δείτε το βίντεο
- Φοινικούντα: «Πίσω από τη διπλή δολοφονία κρύβονται και άλλοι από το οικογενειακό περιβάλλον», λέει η ανιψιά του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ (βίντεο)
- Μητσοτάκης σε αγρότες: «Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο, αλλά όχι στο παράλογο – Στείρα η άρνηση τους – Ας σκεφτούν την πατρίδα»
- Ολυμπιακός – Κηφισιά 1-1: Δεύτερη σερί ισοπαλία και σε κίνδυνο η πρώτη θέση για τους Πειραιώτες
- H «Καθημερινή της Κυριακής»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook