Τον αδίκησε , λέει η πρόεδρος, γιατί η κόρη της είναι φαν…

Λίγη ώρα μετά την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων που της είχε κάνει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, η Super Κική με δύο βίντεο στο Τik Tok εκτός από το Μαυρίκιο Μαυρικίου τα βάζει με τις πρωϊνές εκπομπές κάνοντας επίθεση σε δημοσιογράφους και παρουσιαστές.

Αναφερόμενη στην δικαστική απόφαση αρχικά μετά τις δηλώσεις της συνηγόρου του Μαυρίκιου Μαυρικίου ότι ήταν μεροληπτική η Super Κική λέει στο βίντεο της: «Τον αδίκησε η πρόεδρος γιατί φαν η κόρης της. Και τι είναι J2US η βανδή και η Σταυροπούλου να βάλουν βαθμό ή το X-Factor; Εδώ είναι δικαστήριο».
Και συνεχίζει:

«Δεν είχα σκοπό να βγω να μιλήσω αλλά το κάνω στο Tik Toκ γιατί δεν θέλω να λερώσω το προφίλ μου στο insagram. Η γκριμάτσα αυτή ήταν γιατί βγαίνει και το λέει σαν πεταλουδίτσα. Είναι πιο μητέρα και από την μητέρα. Είναι γελοίο. Μπορείτε να πάτε στο αρχικό βίντεο και να δείτε πόσοι το πήρανε και πόσοι κωμικοί το κάνανε «συρραφή».

https://www.tiktok.com/@super_kikiii/video/7376966090993306912?embed_source=%3Bnull%3Bembed_name&refer=embed&referer_url=www.tlife.gr%2Feidhseis-nea%2Forgismeni-i-souper-kiki-katakeraynonei-proina-kai-mayrikio-mayrikiou-skoupidaria-kadoi-emetoi%2F1523032%2F&referer_video_id=7376966090993306912

Ποτέ δεν είχα κάτι προσωπικό με τον συγκεκριμένο. Πρώτον γιατί δεν τον ξέρω και δεύτερον γιατί το κάνω αυτό εδώ και έξι χρόνια (…) Με τον συγκεκριμένο δεν έχω κανένα θέμα, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, μη σας πω ότι μου ήταν και συμπαθής ανά καιρούς. Δεν ξέρω αν τον πείραξε γιατί έχει πάρα πολλά σχόλια, αν πατήσεις το όνομά του (σ.σ. στο διαδίκτυο) δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τον σχολιάζει», αναφέρει η Σούπερ Κική.
«Βλέπει αυτός το βίντεο που κάνω εγώ και σου λέει: “Εδώ είμαστε παιδιά, τώρα γίναμε”. Αυτός δεν έχει καλύτερο από το να βγαίνει στα πρωινάδικα γιατί σε άλλους αρέσει, εμένα αρέσει πάρα πολύ να κάνω ηλιοθεραπεία. Σε άλλος αρέσει να πηγαίνουν από πρωινάδικο σε πρωινάδικο και να χορεύουν σε talent show», προσθέτει για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

«Όλοι οι παρουσιαστές ήταν μαζί του με το μέρος του γιατί πού θα βρούνε να πατήσουν; Γιατί δεν έχουν καλύτερο από το να εμφανιστεί ένα θέμα δικό μου να το δουν και να πούνε: “Πάμε να της λιώσουμε τώρα το κεφάλι” γιατί πουλάει αυτό και επίσης πάρα πολύ καλά κάνουνε.

Επειδή τυγχάνει να τους γνωρίζω σχεδόν όλους από κοντά, μπορεί να με πείτε υπερβολική αλλά το 90% των ανθρώπων αυτών δεν νιώθουν τίποτα, δεν καταλαβαίνουν, δεν ακούνε, δεν μπορούν να νιώσουν, ασχέτως αν υπάρχει ένας λόγος που μπορεί να δακρύσουν. Δεν είναι καλά οι άνθρωποι αυτοί, έχει μπει τόσο μέσα τους το γυαλί που δεν μπορούν να καταλάβουν. Σου λέει, όποιον πάρει ο χάρος», αναφέρει για τους παρουσιαστές των ψυχαγωγικών εκπομπής.

«Εμένα με παίρνουν οι παρουσιαστές και οι δημοσιογράφοι και κράζουν τον Μαυρίκιο. Έλα όμως εγώ που δεν συνεργάζομαι μαζί τους για να βγαίνω στα πρωινάδικα, οπότε σου λέει αφού δεν μας συμφέρει αυτή που δεν βγαίνει όλη μέρα να ξεκατινιάζεται άρα θα πάρουμε το άλλο μέρος. Έριξα πολύ νερό στο κρασί μου, τώρα θα τον φτιάξω. Μου απάντησε να βγω τηλεοπτικά μέσω skype να τα πούμε σε τηλεοπτική εκπομπή. Θέλει να γίνει ξεκατίνιασμα δημόσιο για να νιώσει αυτός καλύτερα», υποστηρίζει η Σούπερ Κική.

https://www.tiktok.com/@super_kikiii/video/7376970827436281120?embed_source=%3Bnull%3Bembed_name&refer=embed&referer_url=www.tlife.gr%2Feidhseis-nea%2Forgismeni-i-souper-kiki-katakeraynonei-proina-kai-mayrikio-mayrikiou-skoupidaria-kadoi-emetoi%2F1523032%2F&referer_video_id=7376966090993306912

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook