«Κάνουμε δημιουργικά debate, δεν μαλώνουμε», λέει ο ηθοποιός

Καλεσμένοι της «Ελένης» ήταν ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου.

Η Αθηνά Μαξίμου είπε πως πολλές φορές την περνάνε για «ξινή» και απρόσιτη.

«Δίνω την εντύπωση της σκληρής. Πιστεύω λόγω της συστολής μου, περνάει ότι είμαι απρόσιτη. Φέτος στους ‘’Πανθέους’’ μου έλεγαν ‘’πώς είσαι έτσι, τι ξινίλα είναι αυτή;’’».

Η Αθηνά Μαξίμου αναφέρθηκε στην σχέση τους, λέγοντας πως:

«Δεν συμφωνούμε σε όλα, διαφωνούμε συχνά αλλά πιστεύω πως αυτό μας φέρνει πιο κοντά. Το να μιλάμε ο ένας στον άλλον, βοηθάει τη σχέση».

Με τον Αιμίλιο Χειλάκη να απαντά χιουμοριστικά:

«Κάνουμε δημιουργικά debate, δεν μαλώνουμε. Λέμε ο ένας την άποψή του στον άλλον. Δεν έχουμε προσωπική ατζέντα αλλά συζητάμε για τα πάντα μαζί».

Η Αθηνά Μαξίμου θα πει πως το σοφό είναι να ξέρεις πότε να κάνεις πίσω γιατί ο καθένας θεώρει κάτι άλλο σωστό.
«Παλιά μπορεί να επέμενα για κάτι, αλλά τώρα δεν επιμένω γιατί καταλαβαίνω πως ο καθένας θέλει τη δική του προεργασία».

Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί και καθώς και οι δύο βρίσκονται στον ίδιο καλλιτεχνικό χώρο, μίλησαν για τον ανταγωνισμό που μπορεί να υπάρξει μεταξύ τους.

«Τον ανταγωνισμό τον σταμάτα ο θαυμασμός. Όταν θαυμάζεις τον άλλον θέλεις να πάρεις τα καλύτερά του στοιχεία και δεν τον ανταγωνίζεστε», λέει ο Αιμίλιος Χειλάκης.

«Όταν βρίσκεσαι σε μία σχέση και δεν χαίρεσαι που είσαι μαζί του, δεν γίνεται. Το ίδιο συμβαίνει και στο θέατρο», πρόσθεσε η Αθηνά Μαξίμου.

«Μετά από χρόνια, που είχαμε αλλάξει και οι δύο, συζητήσαμε το εάν ταιριάζουμε όπως έχουμε γίνει, και είπαμε ναι. Είμαστε σύζυγοι και είμαστε κάτω από τον ίδιο ζυγό και σηκώνουμε τα βάρη μαζί. Αυτό είναι το νόημα. Κανείς δεν κάνει πίσω στα προβλήματα, τα βλέπαμε και τα αντιμετωπίζαμε», κατέληξε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Η Αθηνά Μαξίμου αναφέρει πως στην αρχή προσπαθείς να προστατέψεις τη σχέση όταν είναι και οι δύο στην ίδια δουλειά, αλλά όταν περνάνε τι χρόνια δεν σε νοιάζει.

«Με ρωτάγαμε πάντα και μου έλεγαν ‘’δουλεύεις πάλι με την Αθηνά;’’. Προσπαθούσαμε να το προστατέψουμε και κρύβαμε πως ήμασταν ζευγάρι. Είμαστε μαζί 20 χρόνια», πρόσθεσε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Το ζευγάρι πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» και θα κάνουν περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 1/7 στο θέατρο Πέτρας.

«Ο Μολιέρος είχε μιλήσει για τον άνθρωπο που υπάρχει σήμερα. Μιλάει για τον άνθρωπο που δεν στηρίχτηκε στον Διαφωτισμό αλλά στην τσέπη του και πώς θα κερδίσει την εύνοια των άλλων», είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook