Η ανακοίνωση του Γιώργου Μαζωνάκη για το νέο εξώδικο στο πλαίσιο της δικαστικής διαμάχης με την αδελφή του για οικονομικά θέματα

Σε εξέλιξη η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδελφή του Βάσω.

Σήμερα στάλθηκε δελτίο Τύπου από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του τραγουδιστή, στο οποίο γίνεται γνωστό ότι έστειλε εξώδικο στην εταιρεία του προκειμένου να του παραδοθούν όλα τα στοιχεία της οικονομικής της δραστηριότητας.

Όπως αναφέρει το εξώδικο στρέφεται κατά της απελθούσας διοίκησης της εταιρείας διαχείρισης του καλλιτεχνικού του έργου, προκειμένου να του παραδοθούν οικονομικά στοιχεία ενώ  ο Γιώργος Μαζωνάκης εκφράζει και την έντονη δυσαρέσκεια  του για «κοντινά του πρόσωπα που τον εκμεταλλεύτηκαν», με φόντο τη διαχείριση της περιουσίας του.

Η ανακοίνωση από τον Γιώργο Μαζωνάκη
«Προκειμένου να επιλυθεί αποτελεσματικά η διαφορά που έχει ανακύψει με την εταιρία διαχείρισης του καλλιτεχνικού μου έργου υποχρεώθηκα σήμερα να επιδώσω εξώδικη πρόσκληση τάσσοντας προθεσμία για την παράδοση όλων των οικονομικών στοιχείων της εταιρίας μου από την απελθούσα διοίκηση. Εάν παρέλθει άπρακτη η προθεσμία αυτή, προτίθεμαι να εγείρω ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων αγωγή λογοδοσίας ώστε να καταστεί εφικτός ο έλεγχος της διαχείρισης των εταιρικών υποθέσεων.

Υ.Γ.: Η υπόθεση με θίγει σοβαρά οικονομικά, επαγγελματικά και προσωπικά. Είναι μεγάλη ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς κι αγαπημένους ανθρώπους σου και να ανακαλύπτεις πως εκείνοι μόνο έτσι δεν σε είδαν, παρά μόνο ως αντικείμενο εκμετάλλευσης».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook