Στον πάγο φαίνεται πως έχει μπει η νέα ταινία του Στράτου Μαρκίδη «Καρδίτσα for ever», μετά από τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν τον Παύλο Χαϊκάλη.

Στο sequel της ταινίας του 2010 «Ι love karditsa» έχουν προστεθεί και νέα πρόσωπα ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Παύλος Χαϊκάλης. Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο και η ταινία πήρε αναβολή λόγω του κορωνοϊού.

Στα σχέδια όλων καθώς και του ταλαντούχου σκηνοθέτη ήταν να κάνει πρεμιέρα με το που θα ξεκινήσει πάλι η λειτουργία των κινηματογράφων και θα λήξει το lockdown.

Ωστόσο σύμφωνα με την ON time, η ταινία «πάγωσε» καθώς οι καταγγελίες για τον γνωστό ηθοποιό δεν επιτρέπουν στην παραγωγή να δώσει το πράσινο φως.

Στην πολυαναμενόμενη ταινία ο Παύλος Χαϊκάλης υποδύεται έναν Ελληνοαμερικανό, ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα για να κάνει επενδύσεις ενώ στο καστ περιλαμβάνονται εκτός από τον Θανάση Βισκαδουράκη, η Δανάη Παππά, ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο Τάσος Παλαντζίδης, η Ελένη Βαΐτσου και ο Σπύρος Πούλης, η Τάνια Τρύπη, η Σοφία Παυλίδου και άλλοι. Επίσης έναν ρόλο έκπληξη στο σίκουελ της ταινίας έχει και ο Χάρης Ρώμας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook