Κλέλια Ανδριολάτου: Τι αποκάλυψε για το τέλος του «Maestro» (βίντεο)
“Το φινάλε δεν το έχουμε γυρίσει ακόμα, θα το γυρίσουμε τον Αύγουστο. Μένουν ακόμη δύο γυρίσματα», είπε
Καλεσμένη στο πλατό της Ελένης βρέθηκε η Κλέλια Ανδριολάτου, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την συμμετοχή της στην πετυχημένη σειρά του MEGA «Maestro».
Την Πέμπτη στις 22:40 θα προβληθεί από το MEGA το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο της Β’ σεζόν της σειράς «Maestro». Mε την Κλέλια Ανδριολάτου να παραδέχεται για τον επίλογο που μπαίνει για φέτος «κλαίμε πολλές μέρες».
Και πρόσθεσε: «Χθες κάναμε το πάρτι που γίνεται όταν τελειώνει μια δουλειά, ήταν από τις πιο όμορφες μέρες στην ζωή μου. Ήμασταν όλοι η ομάδα μαζί στο σπίτι του Χριστόφορου και περάσαμε πολύ ωραία».
Για την σειρά και την μεγάλη απήχηση που είχε στο κοινό και για την ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία που σημείωσε στην δεύτερη σεζόν ανέφερε: «Έπαιξε ρόλο ότι ο κόσμος το είδε όλο μαζί και συνδέθηκε πιο γρήγορα με το υλικό. Στην πρώτη σεζόν συστηθήκαμε και στη δεύτερη αντιμετωπίζουμε όλα τα θέματα της πρώτης. Έχουμε συνδεθεί κι εμείς και το κοινό με τους χαρακτήρες».
Μάλιστα μιλώντας στην Ελένη αποκάλυψε η Κλέλια Ανδριολάτου: «Το φινάλε δεν το έχουμε γυρίσει ακόμα, θα το γυρίσουμε τον Αύγουστο. Μένουν ακόμη δύο γυρίσματα».
Ειδικά για τον ρόλο της ως ”Κλέλια” στην δεύτερο κύκλο σχολίασε: «Ο Χριστόφορος αγγίζει ένα πολύ σημαντικό θέμα σε αυτή την σεζόν που έχει να κάνει με την χειριστικότητα. Θεωρώ ότι η ”Κλέλια” μείνει σε αυτή τη σχέση, γιατί έχει μεγάλο κενό από τους γονείς και δεν έχει βρει την ασφάλεια στο οικογενειακό της περιβάλλον. Μένει σε αυτή την κατάσταση, γιατί είναι αδύναμη».
Eνώ για το φινάλε του «Maestro» αποκάλυψε η Κλέλια Ανδριολάτου: «Κάποιοι πονεμένοι της σειράς θα βρουν τον δρόμο προς την ευτυχία».
Ολες οι Ειδήσεις
- Σαρωτικός ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 τον Παναιτωλικό και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας – Δείτε τα highlights
- ΠΑΟΚ – Άρης 2-0: Αφεντικό της Θεσσαλονίκης ο Δικέφαλος, πήρε το ντέρμπι από τον Άρη με Ζίβκοβιτς και Ντιαγέ
- Άσφαιρη μονομαχία στη Λεωφόρο, παρέμειναν χωρίς νίκη Κηφισιά και Λεβαδειακός
- Γιώργος Μαζωνάκης – Ένωση Ελλήνων Φυσικών για τους δύο γιατρούς της κλινικής: «Ανυπόστατοι όροι η κβαντική ιατρική και η κβαντική θεραπεία»
- Αστέρας AKTOR – ΑΕΚ 1-1: H Ένωση κόλλησε στην Τρίπολη κόντρα στον μαχητικό Αστέρα AKTOR πληρώνοντας λάθη και αστοχία
- Γιώργος Μαζωνάκης: Επέστρεψε στην «παληά του γειτονιά» – Χιλιάδες κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα στη Νίκαια – Συγκίνηση και τραγούδια στο τελευταίο αντίο
- Καλαμάτα – Βόλος 3-1: Η «μαύρη μύελλα» με ανατροπή πήρε την πρώτη της νίκη στη Super League
- Πλατεία Βικτωρίας: Καταγγελία για την άγρια επίθεση που δέχτηκε 80χρονη γυναίκα με την κόρη της στο δρόμο – Της έσπασαν τη μύτη, είχε μώλωπες και πληγές σε όλο της το σώμα»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook