Ιωάννα Τούνη: «Είμαι κουρασμένη ψυχικά και σωματικά, γιατί ταξιδεύω συνέχεια, σας λέω τον πόνο μου»
Με ένα βίντεο η Ιωάννα Τούνη λέει πόσο κουρασμένη νιώθει από τα πολλά ταξίδια
Συγκεκριμένα, στο βίντεο η Ιωάννα Τούνη ακούγεται να λέει: «Ξέρετε τι συνειδητοποίησα; Θα σας πω τώρα τον πόνο μου. Συνειδητοποίησα ότι από τις επτά ημέρες της εβδομάδας, τις τέσσερις είμαι σε πτήση και μάλλον είναι ένας από τους λόγους που είμαι τόσο κουρασμένη».
Η Ιωάννα Τούνη όπως θα δείτε τα λέει όλα αυτά, ενώ φτιάχνει τις βαλίτσεες της στο dressing room για ένα ακόμη ταξίδι!
Μέσω Instagram story, λέει: «Συνειδητοποίησα χθες ότι ένας από τους λόγους που νιώθω πολύ κουρασμένη σωματικά και ψυχικά (πέρα από το μωρό και την δουλειά), είναι ότι ταξιδεύω συνέχεια! Συγκεκριμένα, τους τελευταίους μήνες (για να μην πω χρόνια) έχω πτήσεις 4 από τις 7 ημέρες της εβδομάδας και μάλλον είναι ένας από τους λόγους που είμαι τόσο κουρασμένη. Έχω σίγουρα ένα πήγαινε έλα Θεσσαλονίκη Αθήνα και πίσω και μετά σίγουρα ένα Σαββατοκύριακο ίσως τώρα που είναι καλοκαίρι, σε νησί, που κάποιος από τους δύο θα έχει δουλειά» λέει στο κλιπ.
Δείτε το βίντεο
Το τελευταίο διάστημα, η Ιωάννα Τούνη έχει πάει για διακοπές στις Σεϋχέλλες, το Λας Βέγκας, τη Μύκονο και έχει ανεβάσει φωτογραφίες στα social media.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες και τους ισχυρούς ανέμους στο Ρέθυμνο – Νεκροί δύο πυροσβέστες, νέα «112» για εκκενώσεις οικισμών – Απεγκλωβισμοί δια θαλάσσης (βίντεο)
- Θρήνος στο Ρέθυμνο για τους πυροσβέστες που έπεσαν στο καθήκον – Την Πέμπτη το τελευταίο αντίο
- «Λάρισα ερχόμαστε»: Η χαμογελαστή φωτογραφία της Καρυστιανού προκάλεσε την αντίδραση Πλακιά – «Η πόλη αυτή μόνο έμπνευση για χαρούμενα πρόσωπα δεν είναι»
- Υπουργείο Εξωτερικών: Σταθερός στόχος παραμένει η επίλυση του Κυπριακού και η επανένωση της Μεγαλονήσου
- Νεκρός πυροσβέστης στο Γύθειο – Επιχειρούσε στη φωτιά – Υπό διερεύνηση τα αίτια
- Αττική: Δείτε σε ποιες παραλίες απαγορεύεται η κολύμβηση
- «Έπεσαν ηρωικά στο βωμό του καθήκοντος»: Η Πυροσβεστική για τους δύο νεκρούς στη φωτιά στο Ρέθυμνο
- Νεκροί δύο πυροσβέστες που επιχειρούσαν στη μεγάλη φωτιά στη Νέα Κρύα Βρύση Ρεθύμνου – Εγκλωβίστηκαν στο όχημα τους – Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 για εκκενώσεις οικισμών (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook