Μιμή Ντενίση: Η φωτογραφία και οι ευχές για τα γενέθλιά της κόρης της – «Είμαι ευγνώμων που απέκτησα ένα τόσο καλό παιδί»
Η τρυφερή ανάρτηση της ηθοποιού για τα γενέθλια της κόρης της
Η Μιμή Ντεμίση δημοσίευσε μια φωτογραφία της κόρης της και έγραψε:
«Χρόνια πολλά στην Μαριτινα μου !!Στον θησαυρό και την χαρά της ζωής μου. Έχω ζήσει μεγάλες επιτυχίες και εντονες στιγμες ευτυχίας κ είμαι ευγνώμων για όλα τα καλά που μου έχει χαρίσει η ζωή.
Αλλά πάνω από όλα είμαι ευγνώμων που απέκτησα ένα τόσο καλό παιδί !! Είμαι περήφανη γι αυτήν κ παρακολουθώ κάθε βήμα της με θαυμασμό καθώς αγωνίζεται για να προοδεύσει σε κάθε τομέα. Να σε χαιρόμαστε κοριτσάκι μου», έγραψε η Μιμή Ντενίση για τα γενέθλια της κόρης της.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ολες οι Ειδήσεις
- Tζένη Κατσίγιαννη – Ασύλληπτο: «Λαοθάλασσα» 4.000 κόσμου στον ρυθμό του «Πες μου Πως σε λένε» το βράδυ του Σαββάτου σε συναυλία στο Γαλάτσι (βίντεο)
- Κέλλυ Κελεκίδου: Έλαμψε στην σκηνή του «Just the two of us», προκάλεσε έκρηξη κεφιού και ξεσήκωσε το κοινό (βίντεο)
- Ελάινα Πούλος: Οι πετυχημένες live εμφανίσεις στο πλευρό της διάσημης αμερικανικής μπάντας «Coverland» και η τιμητική διάκριση από την Πρόεδρο του Μπρονξ (εικόνες+βίντεο)
- Άρης – ΟΦΗ 3-1: Άνετοι οι «κίτρινοι» με σκόρερ τον Κουαμέ πέτυχαν την τρίτη σερί νίκη τους
- Βόλος – Λεβαδειακός 0-3: Διπλό με υπογραφή Πεντρόσο
- Θρίλερ στην Κρήτη: Πέταξε τη σύζυγο του από το αυτοκίνητο και την πάτησε μπροστά στα 3 ανήλικα παιδιά του – Μάχη για τη ζωή της δίνει η γυναίκα
- Οι τρυφερές φωτογραφίες της Κίμπερλι Γκιλφόιλ με τον γιο της και το μήνυμα για τη Γιορτή της Μητέρας
- Η ανάρτηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη για τη Γιορτή της Μητέρας αγκαλιά με τα παιδιά της
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook