Τρύφωνας Σαμαράς: Άργησα να βρεθώ ερωτικά με άντρα, το έκανα μετά τα 20 γιατί μέσα μου έλεγα «όχι, είμαι αγόρι» (βίντεο)

Δεν έχω βρεθεί ερωτικά με γυναίκα και δεν έχω την περιέργεια να το δοκιμάσω, αναφέρει ο γνωστός κομμωτής
Ο Τρύφωνας Σαμαράς βρέθηκε καλεσμένος στο Sex Podcast της Δάφνης Καραβοκύρη.
Ο γνωστός κομμωτής, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σεξουαλικότητά του αλλά και για την πρώτη αντίδραση των γονιών του, όταν έμαθαν για αυτή.
«Άργησα να κάνω σεξ. Έκανα μετά τα 20. Με άντρα. Δεν έχω κάνει με γυναίκα και δεν έχω την περιέργεια να το δοκιμάσω. Μέχρι τότε, διχαζόμουν κι έλεγα μέσα μου “όχι, είμαι αγόρι”. Όλα αυτά της ηλικίας», είπε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.
Και συνέχισε: «Στο σχολείο υπήρχαν αγόρια που μου άρεσαν, αλλά δεν είχα κάνει ποτέ τίποτα. Γενικά από μικρός ήμουν πολύ ωραίο παιδί κι έχω ζήσει στιγμές του να προχωρώ στον δρόμο και να σταματάνε τα αμάξια».
Σχετικά με την αντίδραση των γονιών του, ο Τρύφωνας Σαμαράς αποκάλυψε: «Όταν το ανακάλυψαν οι γονείς μου, έγινε με ένα γράμμα που μου είχε στείλει μια φίλη μου. Είχα μια κολλητή τότε, τη Ντέμη, η οποία έκανε την κοπέλα μου και μου έστελνε γράμματα. Οπότε, κάτι μέσα σε ένα γράμμα που μου είχε πει η Ντέμη, το είχε καταλάβει η μαμά μου και τσίγκλαγε τον μπαμπά μου κι έγινε όλο αυτό. Εκεί το κατάλαβαν».
«Ήταν η πρώτη φορά που είδα τον μπαμπά μου να κλαίει στη ζωή του. Το συζητήσαμε από τότε και λέγαμε να αλλάξω κλπ, αλλά αυτό το πράγμα το έχω από μικρός. Ήταν επιλογή μου. Η μαμά μου ήταν πιο δύσκολη από τον μπαμπά μου. Μου είχε πει “τι να τα κάνω όλα αυτά, αφού δεν έχεις παντρευτεί και δεν έχεις κάνει ένα παιδάκι;», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Τρύφωνας Σαμαράς.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Η κατάντια είναι να μην σέβεσαι τα πιστεύω των υπολοίπων» – Έξαλλος ο Ηλίας Βρεττός με σχόλιο
- Ο Γιώργος Μαζωνάκης εισήχθη σε δημόσια ψυχιατρική κλινική
- «Κάψατε την Πάτρα, ντροπή» φώναζε το εξοργισμένο πλήθος στους συλληφθέντες για τις φωτιές – Την Κυριακή θα απολογηθούν
- Πάτρα: Επέστρεψαν στο Καραμανδάνειο οι ασθενείς – Η ανάρτηση Γεωργιάδη
- Στα δίχτυα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος γνωστή influencer– Διαφήμιζε site παράνομου τζόγου
- Κεφαλογιάννης κατά Πελετίδη για φωτιές στην Πάτρα: Κατώτερος των περιστάσεων, εγκληματικές και επικίνδυνες οι δηλώσεις για το 112 όταν έχουμε ζήσει το Μάτι
- Ιωάννα Τούνη: Εξηγεί γιατί δεν γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον γιο της
- Πέθανε η ηθοποιός Πόπη Χριστοδούλου, η υπηρέτρια «Ρίτσα-Μάρθα» στο «Παρά Πέντε»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook