Νικολά Σαρκοζί – Κάρλα Μπρούνι: Στην Ελλάδα για διακοπές – Βίντεο
Ελλάδα και αγάπη ίσον ευτυχία, έγραψε η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας σε ανάρτηση της
Στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές βρίσκονται αυτές τις ημέρες ο Νικολά Σαρκοζί και η σύζυγός του, Κάρλα Μπρούνι.
Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας έκανε μια ανάρτηση στο Instagram την Παρασκευή 19 Ιουλίου, όπου ανέβασε δύο βίντεο, στα οποία φαίνεται σε εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα, πλάι στον σύζυγό της με φόντο το ηλιοβασίλεμα.
«Ελλάδα και αγάπη, ίσον ευτυχία», έγραψε στη λεζάντα η Κάρλα Μπρούνι, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύπτει την ακριβή τοποθεσία τους.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Κάρλα Μπρούνι και Νικολά Σαρκοζί έχουν ξανακάνει διακοπές στην Ελλάδα και την προτιμούν καθώς έχουν έρθει αρκετές φορές. Πέρυσι μάλιστα όπου είχαν κάνει διακοπές στην Αντίπαρο και στη Φολέγανδρο.
Επίσης ο γιος του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Πιερ Σαρκοζί , βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Μύκονο, καθώς είναι Dj και έπαιξε μουσική σε γνωστό κέντρο του νησιού.
Την ερχόμενη εβδομάδα η Κάρλα Μπρούνι, όπως γράφει σε ανάρτηση της θα βρεθεί στην Ισπανία όπου θα τραγουδήσει.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ιωάννα Τούνη: Στις Μαλδίβες για τα γενέθλια της – H ξενάγηση στην εντυπωσιακή βίλα της με θέα που κόβει την ανάσα – Βίντεο
- Μήλος – Η ΥΠΑ διαπίστωσε κενό στον νόμο για την προσγείωση του ελικοπτέρου στο Σαρακήνικο – Παρέμβαση Εισαγγελέα (βίντεο)
- Ιράν: Στη δημοσιότητα αμφιλεγόμενο βίντεο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ μετά τη συνάντηση με Πεζεσκιάν, εν μέσω φημών για το αν βρίσκεται στη ζωή
- Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη πόζαρε στην Πάρο με μαύρο μπικίνι – Φωτογραφίες
- Μήλος- Απίστευτο: Ελικόπτερο προσγειώθηκε στο Σαρακήνικο για να κάνουν μπάνιο οι επιβάτες του – Βίντεο
- Ασθενής ξυλοκόπησε νοσηλεύτρια στα Επείγοντα του Ερυθρού Σταυρού – Tην άρπαξε από τα μαλλιά και τη χτύπησε σε πόρτες – Η καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ
- Σε έξαρση ο ιός του Δυτικού Νείλου στην Αττική – 6 θάνατοι τις τελευταίες ημέρες – Τι πρέπει να προσέχουμε – Τα συμπτώματα (βίντεο)
- Κλειστό το beach bar στην Πάρο όπου πνίγηκε ο 4χρονος – Απολογείται ο ιδιοκτήτης που είχε δηλωθεί ως ναυαγοσώστης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook