Ελένη Φουρέιρα: Βγαίνει από τη θάλασσα με μικροσκοπικό μπικίνι – «Αισθάνομαι σαν το κορίτσι του James Bond»

Οι φωτογραφίες της με το σέξι μπικίνι και η σύγκριση με τη Χάλι Μπέρι
Μια ανάπαυλα από την καλοκαιρινή περιοδεία της έκανε η Ελένη Φουρέϊρα για να απολαύσει το μπάνιο της στη θάλασσα.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφίες της, βγαίνοντας από το νερό και φορώντας ένα μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι και αισθάνθηκε λίγο σαν το κορίτσι του James Bond!
Η Ελένη Φουρέιρα, πιο σέξι από ποτέ, ένιωσε σαν Χάλι Μπέρι, ανεβάζοντας μάλιστα και μια φωτογραφία της ηθοποιού από την εμβληματική σκηνή της σε ταινία του James Bond, με το πορτοκαλί μπικίνι.
«Αισθάνομαι σαν το επόμενο κορίτσι του Bond» έγραψε η Ελένη Φουρέιρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Έχω δεχθεί απειλές κατά της ζωής μου», καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού – Τι κατέθεσε στο ελληνικό FBI (βίντεο)
- Παρασκευή Κερασιώτη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η πρώην παίκτρια του GNTM
- MAD VMA 2025: Καταχειροκροτήθηκε η Κλαυδία με τη… διαφορετική «Αστερομάτα» – Βίντεο
- Στέφανος Τσιτσιπάς – Λουτσιάνο Ντάρτερι 2-1: Nίκη – θρίλερ για τον Έλληνα τενίστα στο τουρνουά του Χάλε (βίντεο)
- Μητσοτάκης στην ΠΕ της ΝΔ: Mε σύνθημα «το είπαμε, το κάναμε» πάμε για την τρίτη τετραετία – Ο Κ. Σκρέκας νέος γραμματέας
- Άρτα: Σπαραγμός στην κηδεία του 14χρονου που πνίγηκε στον Άραχθο – “Ψηλά το κεφάλι” φώναζε ο πατέρας του (βίντεο)
- Σε ζωντανή μετάδοση ο βομβαρδισμός στην κρατική τηλεόραση του Ιράν – Βίντεο με την παρουσιάστρια να αποχωρεί
- ACTION 24: Ο Γιάννης Σμαραγδής καλεσμένος απόψε στο «ΕQ»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook