Γραμμένος: Με βίασε οικογενειακός φίλος όταν ήμουν 13 χρονών (video)
«Βρίσκω τη δύναμη μετά από 30 χρόνια να πω τι μου συνέβη... Κάνω αυτό το βίντεο για να δείξω σε αυτόν τον άνθρωπο ότι πλέον δεν τον φοβάμαι...» είπε ο Σπύρος Γραμμένος εξιστορώντας τη δική του ιστορία σεξουαλικής παρενόχλησης.
«Πάνω σε όλο αυτό που έχει συμβεί το τελευταίο καιρό, νιώθω την ανάγκη να πω μια προσωπική ιστορία. Βρίσκω τη δύναμη μετά από 30 χρόνια να μιλήσω για αυτό. Βρίσκω τη δύναμη μετά από 30 χρόνια να πω κάτι που μου συνέβη τότε, που δημιούργησε πραγματικά μια μπάλα, η οποία έφυγε από μέσα μου πριν λίγες μέρες που κατάφερα να το πω στη μητέρα μου. Θέλω να ολοκληρωθεί και να το πω δημόσια. Έχω πέσει θύμα μιας τέτοιας κατάστασης, όπου ένας οικογενειακός φίλος, όταν ήμουν 13 ετών με πολύ έξυπνο και ωραίο τρόπο με πήγε στο σπίτι του, με ξάπλωσε στο κρεβάτι, μου έκανε στοματικό και μετά ανέβηκε από πάνω μου και προσπάθησε να πηδ…. Εγώ ή ήμουν μουδιασμένος εντελώς και δεν κατάλαβα να συνέβη κάτι ή δεν είχα στύση. Μετά μου είπε πολλές φορές να πάω σπίτι του, όπου αρνήθηκα» είπε ο καλλιτέχνης και χαρακτήρισε «ηλιθιότητα» αυτό που λένε κάποιοι «γιατί τα θύματα μιλούν τώρα»
«Στα 35 μου μίλησα πρώτη φορά στην ψυχολόγο μου γι’ αυτό το θέμα. Συνέβη το καλοκαίρι του 1993. Μίλησα στην ψυχολόγο μου πριν έξι χρόνια, το έλεγα συμβάν, δεν το είχα ονομάσει καν κάπως. Δεν μπορούσα να του δώσω την ταμπέλα που έχει κανονικά…»
Ο μουσικός είπε και ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στη Σοφία Μπεκατώρου, όσο και στα άλλα θύματα που βρήκαν το κουράγιο να μιλήσουν.
«Κάνω αυτό το βίντεο για να δείξω σε αυτόν τον άνθρωπο ότι πλέον δεν τον φοβάμαι…» είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε τη συγκλονιστική εξομολόγηση στο The Press Project:
Ολες οι Ειδήσεις
- Βαλένθια – Παναθηναϊκός 102-84: Ήττα και οριστικά εκτός τετράδας
- Πέρασε και από τη Σόφια ο Ολυμπιακός, “κλείδωσε” το πλεονέκτημα και παραμένει στην κορυφή
- Ράγιο Βαγεκάνο – ΑΕΚ 3-0: Η Ένωση γνώρισε βαριά ήττα στη Μαδρίτη και θα ψάξει ένα «θαύμα» στην Allwyn Arena
- Νίκος Οικονομόπουλος: «Ο δικός Του Γολγοθάς είναι η δική μου ελευθερία» – Το μήνυμά του για το Πάσχα
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα ξεκινήσει απευθείας ειρηνευτικές συνομιλίες με τον Λίβανο – Στο επίκεντρο ο αφοπλισμός της Χεζμπολάχ
- H συγκινητική εξομολόγηση της Νοτοπούλου για το αυτοάνοσό της:Έχω χάσει την ακοή μου, βασίζομαι στην χειλεανάγνωση (βίντεο)
- Μητσοτάκης για τον περιορισμό της πρόσβασης των ανηλίκων στα social media: Το επόμενο κεφάλαιο θα είναι το gaming και ο διαδικτυακός τζόγος
- Φρίκη στον Πύργο: O σύντροφος της μητέρας δάγκωνε και έκαιγε με τσιγάρο το 10 μηνών κοριτσάκι – Νοσηλεύεται το βρέφος καθώς φέρει και κατάγματα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook