«Βρίσκω τη δύναμη μετά από 30 χρόνια να πω τι μου συνέβη... Κάνω αυτό το βίντεο για να δείξω σε αυτόν τον άνθρωπο ότι πλέον δεν τον φοβάμαι...» είπε ο Σπύρος Γραμμένος εξιστορώντας τη δική του ιστορία σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Πάνω σε όλο αυτό που έχει συμβεί το τελευταίο καιρό, νιώθω την ανάγκη να πω μια προσωπική ιστορία. Βρίσκω τη δύναμη μετά από 30 χρόνια να μιλήσω για αυτό. Βρίσκω τη δύναμη μετά από 30 χρόνια να πω κάτι που μου συνέβη τότε, που δημιούργησε πραγματικά μια μπάλα, η οποία έφυγε από μέσα μου πριν λίγες μέρες που κατάφερα να το πω στη μητέρα μου. Θέλω να ολοκληρωθεί και να το πω δημόσια. Έχω πέσει θύμα μιας τέτοιας κατάστασης, όπου ένας οικογενειακός φίλος, όταν ήμουν 13 ετών με πολύ έξυπνο και ωραίο τρόπο με πήγε στο σπίτι του, με ξάπλωσε στο κρεβάτι, μου έκανε στοματικό και μετά ανέβηκε από πάνω μου και προσπάθησε να πηδ…. Εγώ ή ήμουν μουδιασμένος εντελώς και δεν κατάλαβα να συνέβη κάτι ή δεν είχα στύση. Μετά μου είπε πολλές φορές να πάω σπίτι του, όπου αρνήθηκα» είπε ο καλλιτέχνης και χαρακτήρισε «ηλιθιότητα» αυτό που λένε κάποιοι «γιατί τα θύματα μιλούν τώρα»

«Στα 35 μου μίλησα πρώτη φορά στην ψυχολόγο μου γι’ αυτό το θέμα. Συνέβη το καλοκαίρι του 1993. Μίλησα στην ψυχολόγο μου πριν έξι χρόνια, το έλεγα συμβάν, δεν το είχα ονομάσει καν κάπως. Δεν μπορούσα να του δώσω την ταμπέλα που έχει κανονικά…»

Ο μουσικός είπε και ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στη Σοφία Μπεκατώρου, όσο και στα άλλα θύματα που βρήκαν το κουράγιο να μιλήσουν.

«Κάνω αυτό το βίντεο για να δείξω σε αυτόν τον άνθρωπο ότι πλέον δεν τον φοβάμαι…» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη συγκλονιστική εξομολόγηση στο The Press Project:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook