Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Συνεχίζουν τις διακοπές τους στους Παξούς – Φωτογραφίες & βίντεο

Μετά την Τήνο και τη Μύκονο σειρά έχουν οι Παξοί.
Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά αν και αποφεύγουν τη δημοσιότητα και τις κοινές φωτογραφίες συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί, όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις του.
Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές που έκαναν μαζί σε Τήνο αλλά και Μύκονο, το ερωτευμένο ζευγάρι άφησε τις Κυκλάδες και πήγε προς το Ιόνιο Πέλαγος.
Η Μαρία Αντωνά είχε αποκαλύψει με αναρτήσεις της ότι τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στους Παξούς, με τον Γιώργο Λιάγκα να μην «φανερώνει» το που συνεχίζει τα μπάνια του , λίγο πριν την πρεμιέρα του στο «Πρωινό» του ANT1.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
‘Όμως το βράδυ της Τρίτης, ο γνωστός παρουσιαστής δημοσίευσε και εκείνος βίντεο στα Instagram Stories του από τις διακοπές του στους μαγευτικούς Παξούς.
Τα βίντεο που μοιράστηκε ο Γιώργος Λιάγκας με τους διαδικτυακούς του φίλους:
Κάπου εκεί και η Μαρία Αντωνά
Ολες οι Ειδήσεις
- Παύλος Ντε Γκρες: “Το τι θα γίνει με τον στρατό είναι δικά μας θέματα, όταν έρθει η ώρα θα το μάθετε”
- Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Οι ΗΠΑ «δεν θα ενεργούν πλέον ως μεσολαβητές» μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας,
- Ιωάννα Τούνη: Το έκτακτο ταξίδι στην Αμερική – “Θα πάω να ξεσκάσω λιγάκι” – Βίντεο
- Οικονομάκου – Τσερέλα: Έντονος διάλογος σε γνωστό ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων – Βίντεο
- Αλεξανδρούπολη: Προφυλακίστηκε ο 59χρονος ελαιοχρωματιστής που φωτογράφιζε στρατιωτικές εγκαταστάσεις για τη «μαμά Ρωσία»
- ΕΡΤ1: #Παρέα με τον Γιώργο Κουβαρά – Αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι | Δείτε έξι υπέροχα βίντεο – Σάββατο 03.05.2025
- Πρώτη η Ράνια Τζίμα και το δελτίο του MEGA – Η τηλεθέαση στα κεντρικά δελτία ειδήσεων
- Ο Στίγκας ανακάλεσε στο δικαστήριο τα περί «Greek Mafia «στους Σπαρτιάτες – «Ήταν άτυχη στιγμή, εγώ είμαι ο πρόεδρος όχι ο Κασιδιάρης»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook