Ελένη Βουλγαράκη για Φώτη Ιωαννίδη: «Κάνω αυτό που λέει η καρδιά μου, είμαι πολύ ευτυχισμένη» (βίντεο)
«Αν μπω στη διαδικασία και σκέφτομαι να μην κάνω κάτι, για να μην πει κάποιος κάτι για κάτι ωραίο που συμβαίνει στη ζωή μου, το έχω χάσει το παιχνίδι», είπε η δημοσιογράφος .
Η Ελένη Βουλγαράκη μίλησε στην εκπομπή «Summer’s Cool», για τα επαγγελματικά της ενώ δεν δίστασε να απαντήσει και σε προσωπικές ερωτήσεις, όπως για τη σχέση της με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού Φώτη Ιωάννίδη.
Η δημοσιογράφος είπε για τη νέα σεζόν: «Προσαρμόζομαι ακόμα, ξεκίνησε η σεζόν στο ραδιόφωνο. Στο πρωινό έχουμε μέλλον ακόμα, δεν ξέρω αν μου έλειψε, λογικά. Θα βρω τον ρυθμό μου σιγά σιγά».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε για την εκπομπή: «Θα πηγαίνω στο πιο lifestyle κομμάτι όπως και πέρυσι. Θα βγαίνω κατά τις 11, δεν έχει αλλάξει κάτι».
Αναφορικά με τη Φωτεινή Πετρογιάννη και την εγκυμοσύνη της, σχολίασε: «Με το καλό το κορίτσι μας. Είναι πολύ καλά η Φωτεινή. Είμαι από τους πρώτους ανθρώπους που έμαθαν για την εγκυμοσύνη της, είμαστε πολύ κοντά».
Τέλος, μίλησε για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη. Όσο για τη δημοσιότητα που έχει λάβει η σχέση τους, είπε: «Είμαι πολύ καλά. Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει κάτι διαφορετικό, κινούμαι φυσιολογικά. Αν μπω στη διαδικασία και σκέφτομαι να μην κάνω κάτι, για να μην πει κάποιος κάτι για κάτι ωραίο που συμβαίνει στη ζωή μου, το έχω χάσει το παιχνίδι».
Κλείνοντας, συμπλήρωσε: «Κάνω αυτό που λέει η καρδιά μου και δεν με νοιάζει αν θα πει κάποιος κάτι κακοπροαίρετο για την προσωπική μου ζωή. Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και δεν με νοιάζει καθόλου να το δείξω και να το μοιραστώ».
Ολες οι Ειδήσεις
- Μαρινέλλα: Η ανακοίνωση της οικογένειας για τον θάνατό της
- Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Μαρινέλλα – Πανελλήνια συγκίνηση (βίντεο)
- Κλέλια Ανδριολάτου: Οι πόζες της ηθοποιού με το μπικίνι της σε παραλία του Λος Άντζελες
- Ιωάννα Τούνη: Κλαίγοντας μίλησε για τη δίκη και το revenge porn – «Αντιμετωπίστηκα σαν μια κοινή πόρνη – Γιατί δεν λέμε τα ονόματά τους;» – Βίντεο
- Αυλαία στην τραγωδία στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Ανασύρθηκε η σορός του 34χρονου δύτη από το Πηγάδι του Διαβόλου
- Νίκος Πλακιάς: Οποιοσδήποτε έχει στο μυαλό του προσωπικά συμφέροντα για να μεταφερθεί η δίκη σε άλλη πόλη θα με βρει απέναντι
- Άννα Βίσση: Συναυλία-υπερθέαμα στο ΟΑΚΑ για 100.000 θεατές με παραγωγή που ξεπερνά τα 5.000.000 ευρώ
- Άγρια κόντρα Φλωρίδη – Καρυστιανού για τη δίκη των Τεμπών: Στις δίκες δεν προβλέπονται ειδικές θέσεις για υποψήφιους αρχηγούς κομμάτων – «Κατάντια», απαντά εκείνη (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook