Ο Chris Σταμούλης είναι ο παίκτης που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα από το Survivor. Μετά την αποχώρησή του μίλησε στο Love it από τον Άγιο Δομίνικο προχωρώντας σε αποκαλύψεις για τους συμπαίκτες του.

«Δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσω. Δεν ήμουν ο χειρότερος αγωνιστικά. Υπήρχαν παίκτες πολύ χειρότεροι από μένα που η ομάδα δεν τους έβγαλε καθόλου στον τάκο για να εξυπηρετήσει τη στρατηγική τους. Αυτό που με έβαλε στην υποομάδα είναι η πρώτη ψηφοφορία που έγινε που βγήκα υποψήφιος», ανέφερε ο Chris.

Σχετικά με τν πολυσυζητημένη βόλτα του με τον Αλέξη Παππά, σχολίασε: «Μια βολτούλα πήγαμε μωρέ, μην το κάνετε θέμα! Σε ένα δάσος χαθήκαμε. Κανείς δεν μας πίστεψε από την ομάδα. Για τον Αλέξη ειπώθηκε ότι τραμπούκισε έναν σεκιουριτά, ότι τον χτύπησε. Δεν έγινε τίποτα τέτοιο».

«Ο Αλέξης είχε πει να παίξουμε και να “δώσουμε” το παιχνίδι την ώρα που παίζουμε. Δικιά μου ιδέα ήταν να μην αγωνιστούμε καθόλου», πρόσθεσε.

Τι είπε για τη Μπλε ομάδα

«Δεν ένιωθα τόσο Μπλε ομάδα. Όταν δεν είχε έπαθλο φαγητού δεν είχα κανένα κίνητρο να παίξω. Ο James θα κάνει το οτιδήποτε για να πετύχει τον σκοπό του. Πιστεύω πως ήρθε η αρχή του τέλους για τον James», ανέφερε ο Chris.

«Η Μαριαλένα έκανε φάουλ που είπε κάποια πράγματα στην αρχή για τον Σάκη μπροστά στον James. Πιστεύω πως η Μαριαλένα και ο Σάκης θα τα ξαναβρούν μέσα στο παιχνίδι. Ο Σάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο. Η Μαριαλένα το απέρριψε στα λόγια. Στις πράξεις βλέπω ότι δεν το απορρίπτει. Πιστεύω πως τα γεγονότα που έγιναν θα τους δέσουν πιο πολύ».

«Ο Μπάρτζης κάνει ριάλιτι. Είναι στον χαρακτήρα του. Ο Καλίδης είναι πολύ διπλωματικός. Η Ελευθερία έκανε τσαχπινιές στα αγόρια για να έχει την εύνοιά τους. Του Αλέξη δεν του αρέσει η Ελευθερία, δε θα μπορούσε να τη δει ερωτικά», πρόσθεσε.

Τα φλερτ στην ομάδα του

«Θεωρώ πως υπήρχε και υπάρχει φλερτ με την Άννα Μαρία και τον Νίκο», είπε ο Chris. «Κυρίως από την πλευρά της Άννας Μαρίας υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον για τον Νίκο. Αφού ήταν από την αρχή όλη μέρα μαζί, πήγαινε να κοιμηθεί δίπλα του. Αγκαλίτσες, μιλάνε ψιθυριστά. Αυτά φλερτ μου φαίνονται», σχολίασε.

«Ο Νίκος νομίζω κυρίως φλερτ δέχονταν περισσότερο. Και αυτός από την πλευρά του, αλλά όχι τόσο πολύ όσο η Άννα Μαρία» είπε, μεταξύ άλλων, ο Chris Σταμούλης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook