Ο παρουσιαστής σχολίασε τις δηλώσεις του τραγουδιστή που χαρακτήρισε χαλαρή τη σχέση του με τη Μαριαλένα του Survivor

H Mαριαλένα Ρουμελιώτη είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη και στο Survivor έχει για συμπαίκτη της τον πρώην της Σάκη Κατσούλη. Φυσικά, αυτό το «τρίγωνο» απασχολεί αρκετά τους τηλεθεατές και προκαλεί αρκετούς καβγάδες στην παραλία των Μπλε.

Ο τραγουδιστής, βρέθηκε στο Καλό Μεσημεράκι και μίλησε για τη σύντροφό του. Ο τραγουδιστής άφησε να εννοηθεί πως έχει μια… χαλαρή σχέση με τη Μαριαλένα, ενώ έδωσε μπράβο στον Σάκη που την υπερασπίστηκε στους καβγάδες της καλύβας.

Σήμερα στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τα λεγόμενα του Γιώργου Λιβάνη τονίζοντας πως θέλει να περάσει στο κοινό πως έχει μια χαλαρή σχέση με την Μαριαλένα για να μην τον πουν… κερατά.

«Επειδή βλέπει ότι μπορεί να υπάρξει και επανένωση, σου λέει «αν εγώ βγω και πω ότι τα έχουμε θα με πει όλη η Ελλάδα κερατά. Άρα, για να μη με πει όλη η Ελλάδα κερατά λέω ότι δεν είχαμε και κάποια σοβαρή σχέση, ναι μεν αλλά για λίγο διάστημα. Παραλίγο να πει ότι ψωνίζει και από το μαγαζί του Σάκη.

Το θέμα είναι ότι με αυτά και με αυτά, ο Λιβάνης έγινε το πρώτο όνομα στο τραγούδι. Εγώ δεν ήξερα ποιος είναι ο Λιβάνης. Τώρα τον έμαθα και τον έμαθε και ο πολύς ο κόσμος. Σφάζονται οι εκπομπές για το που θα πάει ο Λιβάνης, ούτε ο Ρέμος και ο Βέρτης μαζί να ήταν ο Λιβάνης!

Δεν είναι ο άνθρωπος που βγαίνει και είναι σίγουρος για τον εαυτό του και λέει «ναι, 2 μήνες τα έχω με την κοπέλα». Λέει ότι είναι μια χαλαρή σχέση, σαν να σου λέει ότι αν τα ξαναφτιάξει με τον Σάκη, δεν είμαι εγώ κερατάς» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook