Δανάη Παππά: To υπέρογκο ποσό που πρέπει να καταβάλει κάθε μήνα στον Λάμπρο Λάζαρη – Ο όρος στο ιδιωτικό συμφωνητικό
Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό προχώρησε το ζευγάρι μετά το χωρισμό.
Όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους, η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης προχώρησαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό λόγω οικονομικών διαφωνιών ανάμεσά τους.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης μετά το χωρισμό τους είχαν οικονομικές διαφωνίες μεταξύ τους με σημείο αιχμής δύο αυτοκίνητα και ένα ποσόν 140.000 ευρώ, γι αυτό και φέρονται να προχώρησαν σε εξωδικαστικό δυμβιβασμό.
Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας υπέγραψαν ιδιωτικό συμφωνητικό στο γραφείο του δικηγόρου Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, σύμφωνα με το οποίο ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά από τη Δανάη Παππά την καταβολή του ποσού των 140.000 ευρώ μέσα σε έξι μήνες. Αυτά τα χρήματα, όπως υποστηρίζει ο Λάμπρος Λάζαρης, τα είχε πάρει ως δάνειο και τα έδωσε στη Δανάη Παππά για κάποιες επισκευές που επιθυμούσε να κάνει στο πατρικό της σπίτι (στο ισόγειο διαμέρισμα από το τριώροφο στα βόρεια προάστια).
Επίσης, ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά πίσω από την ηθοποιό δύο πολυτελή οχήματα που είχε αγοράσει και είχε μεταβιβάσει στο όνομά της.
Και παρά το γεγονός ότι ο Λάμπρος Λάζαρης δεν παραδέχεται ότι υπάρχει πόλεμος μεταξύ τους, η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα προχώρησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 σε ένα νέο ρεπορτάζ για τη διαμάχη με την ηθοποιό.
Ειδικότερα, όπως ορίζεται στον διακανονισμό, η Δανάη Παππά χρειάζεται να καταβάλλει από 1η Οκτωβρίου και κάθε μήνα για έξι μήνες, το ποσό των 23.000 ευρώ. Αν αυτό δεν εφαρμοστεί, ο επιχειρηματίας θα ισχυριστεί αθέτηση της συμφωνίας των όρων στο ιδιωτικό συμφωνητικό, θα γίνει έξωση στη Δανάη Παππά και διαχωρισμός των διαμερισμάτων και ο Λάμπρος Λάζαρης θα προχωρήσει σε ενοικίαση του ισογείου διαμερίσματος.
Πηγή: tlife.gr
Ολες οι Ειδήσεις
- Χρήστος Μάστορας για Αντώνη Ρέμο μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών τους: Αυτή την υπέροχη χρονιά την είχα ανάγκη
- Οι ευχές της Χριστίνας Μπόμπα στον Σάκη Τανιμανίδη για τα γενέθλιά του – «Σ΄αγαπώ για πάντα»
- Happy Traveller στο Μπουένος Άιρες – Το Α’ Μέρος, το Σάββατο 2 Μαΐου στις 16.40, στον ΣΚΑΪ
- Βίκυ Καγιά: «Είναι ανεπίτρεπτο να διαβάζουν τα παιδιά μας ότι χωρίζουν οι γονείς τους» (βίντεο)
- Φειδίας Παναγιώτου – Στυλιάνα Αβερκίου: Οι πρώτες εικόνες από τον εντυπωσιακό γάμο τους ( βίντεο)
- «Φως στο Τούνελ»: Η υπόθεση της Ολυμπίας Κηρύκου 30 χρόνια μετά την εξαφάνιση της – Παρασκευή 1η Μαίου στις 23:20
- Προφυλακίστηκε ο 89χρονος πιστολέρο για τις επιθέσεις σε ΕΦΚΑ και Κεραμεικό – Θέλει να αποζημιώσει με 2000 ευρώ καθένα από τα 5 θύματα που τραυμάτισε
- Survivor: Η αποχώρηση της Δήμητρας Λιάγγα και η μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook