Ραγδαίες εξελίξεις: Ο ANT1 «κόβει» άμεσα στο μοντάζ τον Κώστα Δόξα από το YFSF!
Με επίσημη ανακοίνωση πριν από λίγη ώρα ο ΑΝΤ1 ενημέρωσε πως ο Κώστας Δόξας αποχωρεί από το “Your Face Sounds Familiar – All Star”, για προσωπικούς λόγους.
Ο γνωστός τραγουδιστής δε θα βρίσκεται στα επόμενα επεισόδια του show μεταμφιέσεων και η τελευταία φορά που θα τον δούμε θα είναι την Κυριακή 7 Μαρτίου, καθώς το επεισόδιο είναι μαγνητοσκοπημένο.
Η ανακοίνωση αυτή έγινε λίγες ώρες μετά τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου του, Μαρίας Δεληθανάση αλλά και την απάντηση που έδωσε ο ίδιος.
Σύμφωνα, ωστόσο με πληροφορίες, το επεισόδιο θα υποστεί επεξεργασία μοντάζ για να αφαιρεθεί η εμφάνιση του Κώστα Δόξα. Έτσι, την Κυριακή 7 Μαρτίου, ενώ θα δούμε τον τραγουδιστή στα γενικά πλάνα που είναι αδύνατο να αφαιρεθούν, ωστόσο δεν θα δούμε το act του.
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1
“Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το «Your Face Sounds Familiar – All Star», για προσωπικούς λόγους. Σας ενημερώνουμε ότι το επεισόδιο της Κυριακής, 7 Μαρτίου, είναι μαγνητοσκοπημένο”.
Ολες οι Ειδήσεις
- Παναθηναϊκός – Πάκσι 2-2: Πρόκριση θρίλερ με λυτρωτή τον Ραστόντερ!
- Άδωνις Γεωργιάδης μετά το θόρυβο για τα «έξυπνα γυαλιά: «Ναι είναι Meta2, κοστίζουν 600 ευρώ και μυστική ή παράνομη εγγραφή με αυτά, δεν γίνεται»
- ΠΑΟΚ – Ντινάμο Κιέβου 2-0: Σόου Κωνσταντέλια στην Τούμπα και πανηγυρική πρόκριση στα προκριματικά του Europa League
- Σίσσυ Χρηστίδου: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Μύκονο
- Μάχη με τις φλόγες σε Πάρο και Άνδρο – Πνέουν θυελλώδεις άνεμοι – Μηνύματα του 112 για επιφυλακή ή εκκένωση περιοχών
- Μπλε ώρες: Το συγκλονιστικό trailer της σειράς στον αέρα του ΣΚΑΪ – Η Πάολα στο τραγούδι των τίτλων
- Οι φωτογραφίες της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με ροζ μπικίνι και πανάκριβα κοσμήματα σε beach bar της Μυκόνου
- Η Κέλλυ Κελεκίδου παρουσιάζει το νέο «Γλύκα Γλύκα» με το πιο «γλυκό» και «νόστιμο» βιντεοκλίπ που έχετε δει
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook