Κώστας Δόξας: Η πρώην σύζυγός του, Μαρία Δεληθανάση, απαντά στην ανακοίνωσή του (video)
Ο Κώστας Δόξας αποχώρησε από το YFSF μετά την καταγγελία από τη σύζυγό του για ξυλοδαρμό - Τι απαντά η Μαρία Δεληθανάση στην επιστολή του πρώην συζύγου της
Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις το απόγευμα της Παρασκευής κι ενώ ο Κώστας Δόξας και το Your Face Sounds Familiar διέκοψαν τη συνεργασία τους, η πρώην σύζυγός του Μαρία Δεληθανάση μίλησε στο «Έλα Χαμογέλα» και τη Σίσσυ Χρηστίδου σχετικά με την καταγγελία για ξυλοδαρμό σε βάρος του πρώην συζύγου της.
https://www.youtube.com/watch?v=lEn_DVyjKEA&t=2s
Τι έχετε να απαντήσετε στην πρόσφατη επιστολή του πρώην συζύγου σας προς τα ΜΜΕ;
Δεν θα ήθελα να ανοίξω κάποιο διάλογο έμμεσο με την άλλη πλευρά.
Για ποιο λόγο θεωρείτε ότι ο πρώην σύζυγός σας μέσω της επιστολής του απαγορεύει στα ΜΜΕ την αναδημοσίευση της συνέντευξής σας;
Νομίζω πως οι λόγοι είναι προφανείς. Προφανώς γιατί του είναι άκρως ενοχλητική η κατάθεση της αλήθειας μου με όλα αυτά τα στοιχεία. Αντ’ αυτού όμως το θάρρος να ζητήσει έστω μια συγγνώμη δεν το έχει ακόμη και αυτή τη στιγμή.
Έχετε καταθέσει μήνυση εναντίον του πρώην συζύγου σας;
Μάλιστα, έχει κατατεθεί η μήνυση.
Πόσο καιρό λάμβαναν χώρα αυτά τα γεγονότα που περιγράφετε στις καταγγελίες σας;
Οι κακοποιητικές πράξεις που έχω υποστεί σε αυτή τη σχέση μετρούν πολλά χρόνια σε διάρκεια και ήταν κλιμακούμενες. Από πιο ήπιες μορφές λεκτικής ή ψυχολογικής βίας και πιο έντονες με σωματική βία «απλή» ως αρκετά σοβαρή.
Ποια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και σας έκανε να αποχωρήσετε από το γάμο σας;
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η συνειδητοποίηση ότι κάθε υπόσχεση για αλλαγή και κάθε μεταμέλεια ήταν απλά προσχήματα για να αποφύγει τις όποιες συνέπειες.
Πιστεύετε ότι το κίνημα Metoo σας παρακίνησε να μιλήσετε δημοσίως για αυτό το ζήτημα;
Την πρώτη κίνηση να μιλήσω για τη δική μου ιστορία την έκανα λίγο πριν ξεσπάσει όλο αυτό το κύμα, όμως έπρεπε πρώτα να κινήσω τις νόμιμες διαδικασίες. Σαφώς και τη στιγμή που συμβαίνει τυγχάνει να υφίσταται και η συγκυρία αυτή. Είναι σα να υπάρχει ένας καθολικός συντονισμός στην καταπολέμηση κάθε είδους βίας.
Ολες οι Ειδήσεις
- Κολυδάς: Καιρός «βορείου ρεύματος» με βροχές και βοριάδες στο Αιγαίο – Στα λευκά τα ορεινά του Πηλίου και το Νυμφαίο (εικόνες&βίντεο)
- Ηγουμενίτσα: Εντοπίστηκε φορτηγό με 500 κιλά σκανκ – Συνελήφθη ο Βούλγαρος οδηγός – Άνω των 1,7 εκατ ευρώ τα κέρδη για το κύκλωμα – Ο σκύλος βρήκε τα ναρκωτικά (βίντεο)
- Βασίλης Ζούλιας για Αλίκη Βουγιουκλάκη: Είχα πάει στο διαμέρισμά της και μου είπε «έχεις φάει; Θα σου κάνω πατάτες με αυγά» (βίντεο)
- Φειδίας Παναγιώτου – Στυλιάνα Αβερκίου: Χοροπηδούν πάνω στο κρεβάτι μετά το γάμο τους – Επικό βίντεο
- Eurovision 2026: Με την ελληνική σημαία ο Ακύλας και η ελληνική αποστολή, αναχώρησαν για Βιέννη
- Η συγκλονιστική περιγραφή του Αριστοτέλη Σαρρηκώστα για την εκτέλεση των 200 αγωνιστών στην Καισαριανή από τους Ναζί ( βίντεο
- Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ακρωτηριασμό του 5χρονου σε νηπιαγωγείο στον Εύοσμο
- Μητσοτάκης για Πρωτομαγιά: Πριν να δούμε αν μας το φέρει ο Ακύλας, δείτε τα 10 μέτρα που έχουμε φέρει εμείς για τους εργαζόμενους
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook