Κατερίνα Καινούργιου: Η αναφορά στον σύντροφό της για τον τρόπο που ντύνεται – «Έχω θέμα»

«Του λέω πώς θα έρθεις βρε παιδί μου, με το jean και το t-shirt στον γάμο;»
Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε σήμερα από τον αέρα της εκπομπής μια αναφορά στον σύντροφο της Παναγιώτη Κουτσουμπή με αφορμή τον γάμο του Πέτρου Κουσουλού, αυτό το Σαββατοκύριακο.
Όπως είπε η Κατερίνα Καινούργιου: «Θα πάω να ετοιμάσω τη νύφη, θα γράψω και το όνομά μου κάτω από το παπούτσι. Ελπίζω να σβηστεί».
«Θέλω να δω τον Παναγιώτη, στείλε μία φωτογραφία, θέλω να τον δω πώς θα εμφανιστεί», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην Κατερίνα Καινούργιου.
Εκείνη του απάντησε: «Έχω θέμα γιατί δεν θέλει να φοράει ποτέ κοστούμια. Δεν του αρέσουν οι γραβάτες, δεν του αρέσουν τα πουκάμισα, Του λέω πώς θα έρθεις βρε παιδί μου, με το jean και το t-shirt στον γάμο;»
Ολες οι Ειδήσεις
- Πύρινος εφιάλτης σε Πρέβεζα και Άρτα – Εκκενώσεις σε πολλά χωριά της περιοχής
- Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Αχαΐα: Σε σοβαρή κατάσταση ένας εγκαυματίας – Εκκενώνεται η Κάτω Αχαΐα (βίντεο)
- Δεύτερος ο Καραλής στο διεθνές μίτινγκ της Βουδαπέστης – Νέο παγκόσμιο ρεκόρ ο Ντουπλάντις
- Γερμανία: Πρώτη η ακροδεξιά στις δημοσκοπήσεις – Δυσαρέσκεια από την κυβέρνηση
- Δεύτερος ο Μίλτος Τεντόγλου στο διεθνές μίτινγκ της Βουδαπέστης
- Προσαγωγή υπόπτου στη Δροσιά Αττικής – Κρατούσε αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό
- Η συγκλονιστική ανάρτηση του συγγραφέα Γιάννη Μακριδάκη από τη Χίο: «Ντροπή, οργή, αποκαΐδια και θάνατος»
- ΥΠΕΞ: Σε εξέλιξη πειθαρχική έρευνα για την ανάρτηση της πρεσβείας στο Λουξεμβούργο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook