Βασιλική Τρουφάκου: Στην Παναγία της Τήνου με τον 5 μηνών γιο της

Η ανάρτηση της ηθοποιού από την εκκλησία και την παρέλαση.
Η Βασιλική Τρουφάκου το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου επισκέφτηκε με τον πέντε μηνών γιο της την Παναγία της Τήνου. Η ηθοποιός μάλιστα μοιράστηκε υλικό με τους διαδικτυακούς ακόλουθούς της στο Instagram.
Συγκεκριμένα, ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο με εκείνη και τον γιο της που παρακολούθησαν την παρέλαση στο νησί, ενώ η ηθοποιός κρατούσε μία ελληνική σημαία.
Στη συνέχεια βέβαια επισκέφτηκε και την εκκλησία με το γιό της
Στη λεζάντα της ανάρτησή της η Βασιλική Τρουφάκου έγραψε: «Από μας, είναι ΟΧΙ».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ολες οι Ειδήσεις
- Θρίλερ με την εξαφάνιση της Ρούλας Πάντου στα Ιωάννινα: Η Εισαγγελία ανέσυρε τη δίωξη για ανθρωποκτονία – Νέες μαρτυρίες – “Καλά έκανε ό,τι έκανα…”
- Η αξιολόγηση των πολιτών για τους Δήμους: Οι 10 χειρότεροι και οι καλύτεροι – Για ποιες υπηρεσίες υπάρχει επιβράβευση
- Τζάνειο: Γιος 62χρονης που υπεβλήθη κατά λάθος σε μετάγγιση αίματος: Μας κάλεσαν μετά από 3 ώρες και μας είπαν πως μάλλον έκαναν λάθος
- Mαρία Συρεγγέλα για την παραίτηση της: Προσωπικοί λόγοι – Οι θέσεις δε μας ανήκουν, δεν είναι για πάντα.
- Ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα ο δήμαρχος που συνελήφθη για εργασίες σε δάσος -Τι καταγγέλλει
- Καιρός: Με ζέστη και 37αρια το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
- Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν θα γίνει θρησκευτικός γάμος – Δεν αρέσουν τα μυστήρια στον Κωνσταντίνο» (βίντεο)
- Συγκλονίζει η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Ήρθαν μασκαρεμένοι με όπλα στο σπίτι μου να με σκοτώσουν» (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook