Βάσω Καζαντζίδη: «Η επιθυμία του Στέλιου ήταν να γίνει η ζωή του ταινία» (βίντεο)

"Είμαι πολύ ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα της ταινίας για τον Στέλιο"
Συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» έδωσε η Βάσω Καζαντζίδη με αφορμή την αναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη.
Η ίδια μίλησε για την ταινία «Υπάρχω», τον Χρήστο Μάστορα, τη Μαρινέλλα και την Καίτη Γκρέυ.
«Πήρε σάρκα και οστά, θα φτάσει στον κόσμο, γιατί η επιθυμία του Στέλιου ήταν αυτή, να γίνει η ζωή του ταινία. Πραγματοποιήθηκε».
Για τον Χρήστο Μάστορα
«Καταπληκτικός, υπέροχος. Πρέπει να δίνονται ευκαιρίες και στα νεότερα παιδιά. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη. Τα παιδιά, οι ηθοποιοί και ο Χρήστος έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Βλέποντας το τρέιλερ ενθουσιάστηκα και συγκινήθηκα πάρα πολύ. Έχουν προσέξει και την παραμικρή λεπτομέρεια».
Εξήγησε επίσης, τους λόγους που δεν κατάφερε να παρακολουθήσει τα γυρίσματα της ταινίας. «Μου πρότειναν να παρακολουθήσω τα γυρίσματα, αλλά δεν μου το επέτρεψε η υγεία μου. Εμείς παραδώσαμε υλικό ως οικογένεια Καζαντζίδη κι από κει και πέρα, δεν είχαμε καμία ανάμειξη. Μας ενημέρωναν όμως, για την πορεία των γυρισμάτων», σημείωσε.
Ωστόσο όπως λέει η ίδια:
«Για να γίνει η ζωή του Στέλιου από το άλφα μέχρι το ωμέγα θα πρέπει να γίνουν 3 και 4 σειρές. Έχουν μπει μέσα τα πιο αξιόλογα πράγματα στη διαδρομή του».
Και συνέχισε: Για το θέμα του Χρήστου Νικολόπουλου κανένα σχόλιο. Είναι ταινία παιδιά, δεν ξεκατινιαζόμαστε. Είναι δυνατόν να μη δείτε τις προηγούμενες γυναίκες της ζωής του; Δεν θα δείτε τη Μαρινέλλα που υπήρξε γυναίκα του ή την Καίτη Γκρέυ που υπήρξαν επτά χρόνια μαζί;», είπε κλείνοντας.
Ολες οι Ειδήσεις
- Αγία Παρασκευή: H Ελληνίδα πρώην σύζυγος αναγνώρισε τον 43χρονο Πολωνό καθηγητή που δολοφονήθηκε – Θρίλερ για το κίνητρο της εκτέλεσης
- Γέννησε η Έφη Αχτσιόγλου τον δεύτερο γιό της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο
- Big Brother: Οι ανατροπές συνεχίζονται στο live – Απόψε στις 22:50 στον ΣΚΑΪ – Τρέϊλερ
- Το ιδανικό «Καλοκαιρινό Ραντεβού» «έκλεισε» για αύριο Δευτέρα, 7 Ιουλίου στις 09:50 στο OPEN
- Μαρία Αντωνά: Αποκαλύπτει πού έγιναν τα πρώτα της ραντεβού με τον Γιώργο Λιάγκα (βίντεο)
- Ελένη Μενεγάκη: Κάνει ηλιοθεραπεία στην ξαπλώστρα και ποζάρει με το μαγιό της
- ΕΜΥ: H Τρίτη πιο δύσκολη μέρα του καύσωνα με θερμοκρασίες 40 – 42 βαθμών
- Βόλος: Θα δικαστεί στο Αυτόφωρο ο δημοσιογράφος που κατηγορείται ότι εκβίαζε τη Ζέττα Μακρή – «Είχα αποφασίσει να μην δώσω τα χρήματα», είπε η βουλευτής (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook