Ιωάννα Τούνη: Συγκινημένη που άφησε τον 2χρονο γιο της, στο νηπιαγωγείο – «Πόσο μεγάλωσε; Πότε;» (βίντεο)

Η πρώτη μέρα του μικρού Πάρη στο σχολείο και τα ...χτυποκάρδια της μαμάς!
Σήμερα ήταν μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την Ιωάννα Τούνη, καθώς ο γιος της Πάρης ξεκίνησε στον παιδικό σταθμό στην Θεσσαλονίκη.
Η γνωστή Influencer ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη που για πρώτη φορά άφησε τον γιο της στο νηπιαγωγείο και έφυγε για τις δουλειές της.
«Έχω αφήσει τον Πάρη στον παιδικό και συγκινήθηκα. Τώρα εγώ είμαι… χαζομαμά. Συμπεθέρες μου έχω συγκινηθεί φουλ, το μωρό πήγε νήπιο πρώτη μέρα και με έπιασε το χαζο-μαμαδίστικο. Δεν στεναχωριέμαι, ούτε αγχώνομαι. Απλά ξέρεις. Πόσο μεγάλωσε. Πότε;» έγραψε η Ιωάννα Τούνη στα social media.
Η Ιωάννα Τούνη άφησε τον γιο της για περίπου 1,5 ώρα για πρώτη μέρα και αύριο πρόκειται να τον αφήσει λίγο παραπάνω, ώστε σιγά σιγά να αρχίσει να προσαρμόζεται.
Ολες οι Ειδήσεις
- Αγία Παρασκευή: H Ελληνίδα πρώην σύζυγος αναγνώρισε τον 43χρονο Πολωνό καθηγητή που δολοφονήθηκε – Θρίλερ για το κίνητρο της εκτέλεσης
- Γέννησε η Έφη Αχτσιόγλου τον δεύτερο γιό της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο
- Big Brother: Οι ανατροπές συνεχίζονται στο live – Απόψε στις 22:50 στον ΣΚΑΪ – Τρέϊλερ
- Το ιδανικό «Καλοκαιρινό Ραντεβού» «έκλεισε» για αύριο Δευτέρα, 7 Ιουλίου στις 09:50 στο OPEN
- Μαρία Αντωνά: Αποκαλύπτει πού έγιναν τα πρώτα της ραντεβού με τον Γιώργο Λιάγκα (βίντεο)
- Ελένη Μενεγάκη: Κάνει ηλιοθεραπεία στην ξαπλώστρα και ποζάρει με το μαγιό της
- ΕΜΥ: H Τρίτη πιο δύσκολη μέρα του καύσωνα με θερμοκρασίες 40 – 42 βαθμών
- Βόλος: Θα δικαστεί στο Αυτόφωρο ο δημοσιογράφος που κατηγορείται ότι εκβίαζε τη Ζέττα Μακρή – «Είχα αποφασίσει να μην δώσω τα χρήματα», είπε η βουλευτής (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook