Τάσος Κωστής: Συγκινεί για τη σύζυγο του – «Την κουβαλάω πάντα μαζί μου – Στο σπίτι όλα τη θυμίζουν» (βίντεο)
«Μετακόμισα στην Κύπρο για μια καινούργια αρχή, πήρα μαζί τη βέρα και την φωτογραφία της».
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» έδωσε ο Τάσος Κωστής.
Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την καινούργια αρχή που έχει κάνει στην Κύπρο μετά την απώλεια της συζύγου του.
«Μετακόμισα στην Κύπρο για μια καινούργια αρχή. Η πρόταση για την παράσταση εκεί ήρθε την κατάλληλη στιγμή, ένιωσα πως πήρα μια ανάσα. Στην Ελλάδα ένιωθα ένα κενό, δεν μπορώ να πάω στο σπίτι που ζουσα με τη σύζυγό μου που ‘έφυγε’ από τη ζωή, γιατί όλα θυμίζουν σκηνές από κάτι που ζήσαμε μαζί. Τη σύζυγό μου την κουβαλάω πάντα μαζί μου. Στην Κύπρο πήρα τη βέρα και τη φωτογραφία της».
Όπως λέει ο ίδιος:
«Η σύζυγός μου ήταν μια ‘γκέισα’, ήταν πολύ υποστηρικτική, πάντα δίπλα μου αλλά όχι στην σκιά μου. Τώρα που ήρθα για λίγο στην Ελλάδα και μένω στο σπίτι μας, ξανακύλησα, όλα την θυμίζουν. Δεν χρειαζόταν να πούμε πολλά, καταλαβαίναμε ο ένας τον άλλον. Η τελευταία της λέξη ήταν ‘σε ευχαριστώ πολύ’».
Για την καριέρα του
«Έχω κλείσει περισσότερο από μισό αιώνα καριέρας, έχω ευχαριστηθεί όλες τις δουλειές, ακόμα και τις δύσκολες. Είμαι κάθετα αρνητικός στο να κάνω remake κάποιας σειράς. Η Ακρόπολη έγινε μια φορά… Γιατί να την κάνουμε ξανά;».
«Έχει χαθεί το όριο του political correct στην τηλεόραση, γιατί αλλιώς τα λέμε εκεί και αλλιώς στη ζωή μας. Είναι ηλίθιος ο κόσμος που παρακολουθεί τον Μάρκο Σεφερλή; Γιατί να του υποδείξεις εσύ τι θα δει;», συμπληρώνει.
Ολες οι Ειδήσεις
- Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε στο «The Voice of Greece» – «Είμαι καλά, είμαι πίσω» – Δείτε το βίντεο
- Φοινικούντα: «Πίσω από τη διπλή δολοφονία κρύβονται και άλλοι από το οικογενειακό περιβάλλον», λέει η ανιψιά του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ (βίντεο)
- Μητσοτάκης σε αγρότες: «Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο, αλλά όχι στο παράλογο – Στείρα η άρνηση τους – Ας σκεφτούν την πατρίδα»
- Ολυμπιακός – Κηφισιά 1-1: Δεύτερη σερί ισοπαλία και σε κίνδυνο η πρώτη θέση για τους Πειραιώτες
- H «Καθημερινή της Κυριακής»
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Βόλος – Παναιτωλικός 1-0: Επέστρεψε στις νίκες η ομάδα της Θεσσαλίας
- Στη δημοσιότητα χιλιάδες αρχεία του Έπσταϊν – Φωτογραφίες με Κλίντον,πρίγκιπα Άντριου, Μάικλ Τζάκσον, Μικ Τζάγκερ και άλλους αστέρες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook