Κατερίνα Καινούργιου: “Είπαν κάτι για λεφτά, να το τονίσω, αφιλοκερδώς το κάνω”
H παρουσιάστρια θα παραστεί στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στο Βόλο
Στον Βόλο θα βρεθεί σε λίγες ημέρες, αφού μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό θα φωταγωγήσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης.
Μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα” η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο γεγονός, ξεκαθαρίζοντας πως θα το κάνει αφιλοκερδώς, καθώς θέλει να στηρίξει την πόλη, που πέρασε δύσκολα την περασμένη χρονιά.
«Την άλλη εβδομάδα ανάβουμε το δέντρο με τον Κωνσταντίνο στον Βόλο. Ό,τι αντιπαραθέσεις και διαπληκτισμούς μπορεί να είχα με τον δήμαρχο Βόλου – αν και διαφωνώ σε πάρα πολλά πράγματα και απόψεις – παρόλα αυτά έχει έρθει στην εκπομπή, μας έχει πει την άποψή του, είναι σεβαστή η άποψή του, σεβαστή και η δική μου άποψη.
Από εκεί και πέρα ο άνθρωπος με κάλεσε, θα το κάνω αφιλοκερδώς γιατί ξέρω ότι ο Βόλος έχει πάρα πολύ κόσμο, ο οποίος μας αγαπάει πολύ και το έχει ανάγκη σε μία χρονιά όπου έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα ο κόσμος με έναν δήμαρχο που εκλέχτηκε νόμιμα και αγαπητός και αποδεκτός. Είπαν κάτι για λεφτά, να το τονίσω, αφιλοκερδώς το κάνω από την καρδιά μου», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.
Ολες οι Ειδήσεις
- ALL IN: Καλεσμένοι ο Σωτήρης Νίνης, ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Αιμίλιος Χειλάκης
- Εκλογές ΗΠΑ: Το ΕΡΤnews στην καρδιά των αμερικανικών εκλογών 2 Νοεμβρίου 2026
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν έχω σχέση – Περνώ και μόνη μου καλά» (βίντεο)
- Ποια είναι η 35χρονη σύντροφος του Φιρινίδη που συνελήφθη για τη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» – Το «εικονικό» διαζύγιο , οι εταιρείες και οι τραπεζικοί λογαριασμοί
- MEGA: Πρωταγωνιστής στην ενημέρωσε και τον Οκτώβριο
- Μητσοτάκης: Το κυνήγι του σταυρού μπορεί να περιμένει – Δεν αλλάζουν οι χάρτες με αυθαίρετες διεκδικήσεις, είπε για το τουρκολιβυκό μνημόνιο
- Και οι κρίσιμες ενδιάμεσες αμερικανικές εκλογές είναι στον ΣΚΑΪ – Δείτε το τρέϊλερ
- Κέλλυ Κελεκίδου: Η αποθέωση στην Αυστραλία, η ανανέωση και η πρεμιέρα με τον Αντύπα στην Αθήνα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook