Φωτεινή Πετρογιάννη από το μαιευτήριο: «Όταν είδα τον γιο μου, σοκαρίστηκα – Αισθάνομαι ευλογημένη» (βίντεο)
Η δημοσιογράφος στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της
Την πρώτη της εμφάνιση στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, δύο ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της έκανε η Φωτεινή Πετρογιάννη, το πρωί της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου.
Η δημοσιογράφος και στενή συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι με φυσιολογικό τοκετό και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της on air.
«Κλαίω πολύ είναι η αλήθεια. Ήμουν που ήμουν ευαίσθητη, τώρα αποτελειώθηκα. Κατ’ αρχάς, με το που είδα το παιδί μόλις τελείωσε ο τοκετός, δε μπορούσα να σταματήσω. Γέννησα φυσιολογικά. 3.600 γραμμάρια γεννήθηκα. Παρά το γεγονός ότι το μωρό ήταν μεγάλο, ήρθε εύκολα και δεν ταλαιπωρηθήκαμε καθόλου. Το μαγικό χέρι του Θάνου Παράσχου και η δική μου προσπάθεια… Από εκείνη την ώρα που τον κοιτάζω, δεν πιστεύω ότι είναι δικός μας» είπε αρχικά η Φωτεινή Πετρογιάννη.
«Όταν μου έδωσε τον γιο μας ο μαιευτήρας, ήμουν γλυκά σοκαρισμένη. Ενώ το κουβαλάς 9 μήνες, έχεις όλα τα συναισθήματα, όταν το βλέπεις, καταλαβαίνεις τι ακριβώς έχει συμβεί. Νομίζω ότι σε καμία άλλη στιγμή της εγκυμοσύνης δε μπορείς να καταλάβεις τι σε περιμένει με το που δεις το παιδί σου να έρχεται στον κόσμο. Όταν είδα τον γιο μου, σοκαρίστηκα» πρόσθεσε.
Όπως αποκάλυψε η Φωτεινή Πετρογιάννη θα πάρει εξιτήριο αύριο από το μαιευτήριο, ενώ τόνισε πως ο σύζυγός της, Μιχάλης Ρουμπής βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της. Έχω την τύχη, είπε , ο Μιχάλης να έχει και δύο παιδιά και είναι έμπειρος και αυτό με βοηθάει πάρα πολύ»
Η Φωτεινή Πετρογιάννη εξομολογήθηκε, επίσης: «Αισθάνομαι ευλογημένη. Ήμασταν πολύ τυχεροί, μας ήρθε πολύ όμορφα σε ένα πολύ καλό timing. Είμαι πολύ συγκινημένη και νιώθω ευλογημένη που τα καταφέραμε. Είμαι κοντά στα 40, έχω αντιμετωπίσει γυναικολογικά θέματα όπου υπήρχε μεγάλος βαθμός δυσκολίας και αισθάνομαι πολύ ευλογημένη».
Ολες οι Ειδήσεις
- Πρωταθλητής Ευρώπης για 4η φορά ο Ολυμπιακός , 92-85 τη Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα τελικό θρίλερ στο T-Center – Ξέφρενοι πανηγυρισμοί με την Κούπα! (βίντεο)
- Εκλογές στην Κύπρο: Καθαρή νίκη του ΔΗΣΥ, δεύτερο κόμμα το ΑΚΕΛ, μπαίνει στη Βουλή το κόμμα του Φειδία Παναγιώτου
- Θεσσαλονίκη: 30χρονος σκότωσε τον πατέρα του χτυπώντας τον με κατσαβίδι στο πρόσωπο – Δείτε βίντεο
- Το Ιράν ζητά αποδέσμευση κεφαλαίων 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων από το Κατάρ ως προϋπόθεση για το Μνημόνιο Συνεργασίας των ΗΠΑ
- Ο Τραμπ λέει ότι οι ΗΠΑ «δεν θα βιαστούν» για μια συμφωνία με το Ιράν αλλά χαρακτηρίζει «εποικοδομητικές» τις διαπραγματεύσεις- Η Τεχεράνη «πρέπει να καταλάβει» ότι δεν μπορεί να αναπτύξει πυρηνικά όπλα
- Μαρία Καρυστιανού: Μήνυμα στήριξης από την μητέρα θύματος των Τεμπών, Μαρία Ντόλκα, για το κόμμα της – « Μην σταματάς, φάτους τα σωθικά»
- 1% CLUB: Απόψε, Κυριακή 24 Μαΐου στις 21:00 στο Star και κάθε Κυριακή
- J2US: Το ζήσαμε δυνατά, όλοι μαζί, ως το τέλος! Φινάλε με ένα ξέφρενο πάρτυ για το μεγαλύτερο μουσικό showτης ελληνικής τηλεόρασης!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook