Χρήστος Κούγιας: Έχουν σχηματίσει την εικόνα ενός κακομαθημένου μόνο και μόνο επειδή με λένε Κούγια (βίντεο)

Και τους δύο γονείς μου τους αγαπάω πολύ, είπε αλλά με τον πατέρα μου έχουμε πιο κοινά ενδιαφέροντα
Την πρώτη του συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» έδωσε ο Χρήστος Κούγιας, ο γιος του Αλέξη Κούγια και της Εύης Βατίδου.
Μιλάει για το διαζύγιο των γονιών του, την στρατιωτική του θητεία και το «βαρύ» του επίθετο.
«Η θητεία μου μέχρι στιγμής είναι μια χαρά. Δεν τρελάθηκα, δεν νομίζω ότι χαίρεται κανείς να πηγαίνει στρατό αλλά είναι κάτι που πρέπει να γίνει».
Για τους γονείς του
«Και τους δύο μου γονείς τους αγαπάω πολύ η αλήθεια είναι αλλά νομίζω ότι με τον πατέρα μου είναι το κλασικό μπαμπάς – γιος και έχουμε και πιο πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω την σχέση μου με τη μητέρα μου. Με τη μάνα μου κάνουμε άλλα πράγματα. Και ο πατέρας μου και η μητέρα μου τους αξίζουν όντως μπράβο γιατί εμείς είμαστε η αντανάκλασή τους τι πέτυχαν. Θεωρώ ότι πέτυχαν μια χαρά. Προφανώς και θα ήθελα οι γονείς μου να είναι και οι δύο στο σπίτι, όμως αναγνωρίζεις ότι πρέπει να συμβεί αυτό το πράγμα, πολλές φορές γίνεται γιατί είναι απαραίτητο να γίνει».
Για τον εαυτό του
«Πιο πολύ θέλω ο κόσμος να με ξέρει σαν εμένα, θέλω να ξέρουν τον Χρήστο Κούγια, δεν θέλω να ξέρουν ότι είμαι ο γιος του Αλέξη Κούγια, ο γιος της Εύης Βατίδου. Θεωρώ ότι το ίδιο πράγμα ισχύει και για την αδερφή μου. Αυτό που με ενοχλεί με το επώνυμό μου ώρες ώρες είναι όταν ο κόσμος μού επιτίθεται χωρίς λόγο. Έχουν σχηματίσει μια εικόνα ενός κακομαθημένου, ενός κακού παιδιού, δεν ξέρω, μόνο και μόνο επειδή με λένε Κούγια. Δεν καταλαβαίνω γιατί με παίρνει και εμένα η μπάλα».
Ολες οι Ειδήσεις
- Ο ΟΠΑΠ κάνει «απόβαση» στα Ιωάννινα με μοναδικές εμπειρίες – Φέρνει το showcar της McLaren F1 Team και βάζει τη «σφραγίδα» του στο Ioannina Lake Run
- Bουλή – Σύγκρουση Φλωρίδη με Γιαννούλη: «Έχετε λατρεία προς δολοφόνους και εγκληματίες» (βίντεο)
- Γιατρός από την Αμαλιάδα έπεσε θύμα ληστείας στο Μετρό – Αναγκάστηκε να ζητιανέψει για να επιστρέψει (βίντεο)
- Επίσκεψη Τράμπ στο Ηνωμένο Βασίλειο – H διπλωματία της μόδας: Το καπέλο, η κίτρινη τουαλέτα της Μελάνια και το χρυσό φόρεμα της Κέιτ
- Η μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» – Απόψε στις 19:45
- Υψηλή τηλεθέαση για το MEGA με τον αγώνα Ολυμπιακός – Πάφος
- «Η Ελλάδα ψηφίζει»: Οι αιτήσεις συμμετοχής άνοιξαν – Δείτε βίντεο
- «Χαμογέλα και Πάλι!»: Πρεμιέρα το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στο MEGA
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook