Βρισηίδα Ανδριώτου: Θέλω να κάνω καινούργια αρχή – To 2024 ήταν φουλ τοξικό (βίντεο)
Έντονη η φημολογία περί χωρισμού από τον Σπύρο Μαρτίκα
Η Βρισηίδα Ανδριώτου έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Buongiorno» αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν είναι πια μαζί με τον Σπύροι Μαρτίκα αν και απέφυγε να μιλήσει ξεκάθαρα.
Ωστόσο είπε ότι : «Ξεκαθαρίζω πράγματα για να μπει το 25 με ένα δεξί πόδι, και ψυχολογικά και σωματικά. Ήταν φουλ τοξικό το ‘24 και ήταν πολύ δύσκολο και δεν θέλω να υπάρξει ξανά τέτοιο 24 στη ζωή μου. Θέλω να κάνω καινούργια αρχή».
Όσο για το πώς θα περάσει τα Χριστούγεννα ανέφερε ότι θα πάει στη Θεσσαλονίκη και θα τα περάσει με τους γονείς της. «Μου αρέσουν τα Χριστούγεννα, είναι γιορτές, ταξίδια. Εγώ τα έχω συνδυάσει με την οικογένειά μου οπότε σίγουρα θα πάω να δω τους γονείς μου»., διευκρίνισε.
Τα βίντεο όλο υποννοούμενα
H Βρισηίδα Ανδριώτου ανέβασε μερικά βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, στα οποία άφησε μερικές αιχμές για τον «σωστό» και τον «λάθος» άντρα, για τους ανθρώπους που δεν αγαπάνε τον εαυτό τους επειδή δίνουν όλη τους την αγάπη στους άλλους και μάλιστα ανέφερε ότι αγόρασε λουλούδια για την ίδια για να νιώσει καλύτερα.
Συγκεκριμένα, σε ένα story που μοιράστηκε με τον Ντέιβιντ και τη Βικτόρια Μπέκαμ έγραφε: «Ο λάθος άντρας θα σου μάθει ότι μπορείς να τα καταφέρεις μόνη σου. Ο σωστός άντρας θα σου δείξει ότι μπορείς, αλλά δεν θα σε αφήσει να το κάνεις μόνη».
Δείτε τα βίντεο της Βρισηίδας Ανδριώτου και την απάντηση του Σπύρου Μαρτίκα
Σε ένα δεύτερο story, η Instagrammer κρατάει ένα μπουκέτο λουλούδια και λέει στην κάμερα: «Και όταν δεν είμαι καλά, πάω και παίρνω λουλούδια για τον εαυτό μου για να νιώσω καλύτερα, και το κάνω χρόνια αυτό. Κορίτσια μου κάντε όλα τα δώρα του εαυτού σας, κάνετε 500 χιλιάδες δώρα για εσάς, παίρνετε πράγματα για εσάς και ακόμα και το πιο απλό: λουλούδια. Σου φτιάχνουν τη διάθεση».
Επίσης, σε ένα ακόμη κλιπ ακούγεται ένας διάλογος που έχει ως εξής: «Απλώς σκεφτόμουν τελικά ότι είσαι καλός άνθρωπος και όπως όλοι οι καλοί άνθρωποι δεν αγαπάς τον εαυτό σου όσο θα έπρεπε. Αυτό κάνουν οι καλοί; Γιατί προτιμούν να δίνουν την αγάπη στους άλλους. Κι όταν οι άλλοι δεν τη θέλουν; Όλοι τη θέλουν. Απλώς κάποιοι τη δέχονται και φεύγουν. Γιατί δεν μπορούν να την ανταποδώσουν. Άρα αυτοί είναι κερδισμένοι; Δεν υπάρχουν κερδισμένοι και χαμένοι. Το θέμα είναι να ξέρεις σε ποιους ανήκεις, για να ζεις και πιο ήρεμα».
Ωστόσο, ο Σπύρος Μαρτίκας ανάρτησε στον δικό του λογαριασμό την ίδια περίπου ώρα ένα κλιπ που τον δείχνει να μιλά στο τηλέφωνο μέσω βιντεοκλήσης στη Βρισηίδα Ανδριώτου και χαμογελαστός να της λέει «κοίτα μωρό», «τα μούτρα σου, δεν μπορώ μετα μούτρα σου», με τον φίλο του που έβγαζε το βίντεο να λέει «εδώ, βλέπουμε τον Σπύρο να μιλάει με τη Βρισηίδα που έχει χωρίσει».
Ολες οι Ειδήσεις
- «Οι ΗΠΑ θα τερματίσουν την εκστρατεία στο Ιράν σε δύο με τρεις εβδομάδες», λέει τώρα ο Τραμπ -Το Ιράν έτοιμο να τελειώσει τον πόλεμο αλλά θέλει εγγυήσεις απαντά ο Πεζεσκιάν
- Ιωάννα Τούνη: O μικρός Πάρης μαθαίνει το «Πάτερ ημών» – Βίντεο
- Αλεξάνδρου: Τα νέα ερπετά και η αντίδραση της Ελληνίδου – «Βρήκα χειρότερο άνθρωπο από εμένα» (βίντεο)
- Ισοπαλία δίχως τέρματα για την Εθνική στην Ουγγαρία
- Δίκη για τα Τέμπη: Βίντεο από τις αλλαγές στην αίθουσα – Προσδιορισμένες θέσεις για δικηγόρους , κατηγορούμενους , συγγενείς θυμάτων και δημοσιογράφους
- Εντόπισαν στάνη και κοτέτσι στον 16ο όροφο πολυκατοικίας στους Αμπελόκηπους!
- Λάρισα: Αυτά είναι τα μέλη της οικογένειας Ρομά που κατηγορούνται για τη μεγάλη απάτη με τις χρυσές λίρες – Super car – βίλες και χλιδάτη ζωή
- Καρυστιανού κατά Σεβαστίδη, τον κατηγορεί για «συνενοχή στη συγκάλυψη» και «κατάφωρη προσβολή στο Σύνταγμα και στη Δικαιοσύνη»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook