Κατερίνα Βρανά: Η περιπέτεια της υγείας της, το χιούμορ και ο έρωτας (video)
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε καλεσμένη η stand up comedian, Κατερίνα Βρανά, όπου μίλησε για το ατύχημα που άλλαξε τη ζωή της, για το χιούμορ και τον έρωτα.
«Είμαι νορμάλ άνθρωπος. Είμαι πιο αισιόδοξη από ότι απαισιόδοξη. Δεν θα μπορούσε να συμβεί αναπηρία σε πιο ευγνώμονα άνθρωπο. Οπότε δεν μου άλλαξε πολλά πράγματα στη ζωή μας. Είχα αγχωθεί πολύ ως ελεύθερη επαγγελματίας και κάνοντας αυτό που κάνω ήθελα πάρα πολύ να δουλεύω σε όποια χώρα θέλω. Πίεζα τον εαυτό μου και δεν σταμάταγα να δουλεύω. Το σώμα μου βάραγε καμπανάκια συνέχεια και εγώ τα αγνοούσα συνέχεια. Και να ‘μαστε. Έχω μάθει πλέον να πηγαίνω με ρυθμούς που με βολεύουν» σημείωσε σχετικά.
Σε ότι αφορά στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, είπε ότι αυτό που την πίεσε περισσότερο ήταν το πρόβλημα στην όραση. «Η όραση είναι το χειρότερο. Γιατί δεν μπορώ να φάω. Δεν βλέπω καλά κοντά. Ένα διάστημα δεν έβλεπα καθόλου. Το βρήκα σουρεάλ να είμαι και παράλυτη και τυφλή. Είπα δεν το δέχομαι. Σιγά σιγά άρχισε να επανέρχεται η όρασή μου» πρόσθεσε.
Η Κατερίνα μίλησε για την επικοινωνία που έχει με τον κόσμο, τη σημασία του χιούμορ και τον έρωτα.
«Λατρεύω τα μηνύματα που μου στέλνουν. Είναι τόσο ωραία. Από ελαφρώς σεξουαλικά μέχρι και το ‘’είμαστε μαζί σου’’. Νιώθω ότι έχω κερκίδα» είπε, αποκαλύπτοντας ότι φλερτάρει χυδαία. «Έχω ευρύ γούστο. Μ’ αρέσουν οι άντρες τους χαίρομαι πολύ. Βρίσκω το χιούμορ αφροδισιακό. Ακόμα και να μη βλέπετε, δεν πειράζει».
Ακόμα, αναφέρθηκε σε μια στιγμή που την συγκίνησε πρόσφατα. «Στάθηκα μέσα στο χιόνι όρθια. Και ούρλιαζα ‘’γρήγορα θα πέσω’’. Μυς έχω, ισορροπία δεν έχω. Συγκινήθηκα πολύ».
Τέλος, αποκάλυψε ότι θέλει να έχει σύντροφο και να κάνει οικογένεια, όμως δεν θέλει να αποκτήσει παιδιά. «Δεν θέλω να ταλαιπωρήσω άλλο το σώμα μου και την ψυχική μου υγεία».
Ολες οι Ειδήσεις
- Άννα Θεοδωρίδη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του γιου της – «Ο Chris είναι φανταστικός μπαμπάς» (βίντεο)
- Συνελήφθη τηλεοπτικός σεφ για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 350.000 ευρώ
- Ο Παναγιώτης Γιαννάκης για την αξία της Υπευθυνότητας ως κύριο συστατικό της επιτυχίας (vid.) – Η ομιλία του που ενέπνευσε το κοινό στην Ημερίδα του ΟΠΑΠ για το Υπεύθυνο Παιχνίδι
- «Φως στο Τούνελ»: Δύο σκοτεινές υποθέσεις αποκαλύπτονται με νέα στοιχεία και ντοκουμέντα – Απόψε 31 Οκτωβρίου – Τρέϊλερ
- ΕΡΤ1: #Παρέα με τον Γιώργο Κουβαρά – Αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα – Σάββατο 01.11.2025, στις 22:00
- ΕΛΤΑ: Η λίστα με τα 204 καταστήματα που κλείνουν – «Τα ΕΛΤΑ έχουν πρόβλημα αλλά πρέπει να επιβιώσουν», δήλωσε ο Πιερρακάκης
- Ο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στις αναμετρήσεις των «αιωνίων» στα Ευρωπαϊκά παρκέ
- Ο Βαγγέλης Δαούσης στο ΟΠΑΠ Game Time: Η βουτιά σε παγωμένη πισίνα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook
 
     
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  