Δημήτρης Κόκοτας: «Είμαστε αισιόδοξοι» – Η σύζυγός του για την κατάσταση της υγείας του

«Ο Δημήτρης κάθεται για κάποια δευτερόλεπτα μόνος του, χωρίς βοήθεια»
Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» μίλησε η σύζυγός του Δημήτρη Κόκοτα και αναφέρθηκε στη κατάσταση της υγείας του γνωστού τραγουδιστή.
«Ο Δημήτρης κάθεται για κάποια δευτερόλεπτα μόνος του, χωρίς βοήθεια. Είμαστε αισιόδοξοι. Ακόμη και όταν του μιλάμε παρατηρούμε πως γυρίζει πιο έντονα τα μάτια του».
«Ακόμη δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι μας αναγνωρίζει. Στα μέσα της εβδομάδας βρήκα τους γιατρούς και τους ρώτησα αν έχει αλλάξει κάτι. Μου τόνισαν ξανά, ότι είναι μία διαδικασία πολύ χρονοβόρα και η εξέλιξη αρκετά αργή. Ο Δημήτρης παραμένει στη ΜΕΘ και αυτό έχει να κάνει με χωροταξικούς λόγους γιατί έκλεισε η ΜΑΦ. Στα γενέθλιά του πήγα στο επισκεπτήριο όπως πάω κάθε φορά. Από τη μέρα που τους συνέβη αυτό, έχουμε Πάσχα, γιορτές και τα γενέθλια του παιδιού μας μαζί του στο νοσοκομείο. Όταν ο Δημήτρης επιστρέψει στο σπίτι, κάθε μέρα θα είναι γιορτή», λέει η ίδια.
«Έλειπε και άλλα Χριστούγεννα από κοντά μας αλλά λόγω δουλειάς. Τώρα, είναι άλλες οι συνθήκες».
Ολες οι Ειδήσεις
- Καραλής: «Όταν ήμουν μικρός, ούτε στα μεγαλύτερά μου όνειρα δεν φανταζόμουν ότι θα είμαι 4ος όλων των εποχών» (βίντεο)
- Εμμανουήλ Καραλής: Νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 6.08μ και τέταρτη επίδοση όλων των εποχών στο επί κοντώ (βίντεο)
- Ελένη Φουρέιρα: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της με τον γιό της και τον Αλμπέρτο Μποτία
- Έρχεται το νέο baby Fiat Panda – Ποια θα είναι η τιμή του
- Παλαιό Φάληρο: «To μωρό δεν ήταν ζωντανό, μπήκα στη θάλασσα, περπάτησα όσο πατούσα και το άφησα», η κυνική παραδοχή της μητέρας για την 3χρονη
- Ανδρομάχη & Γιώργος Λιβάνης: Το πρώτο βίντεο από το νέο τους σπίτι
- Άντζελα Δημητρίου: Οι φωτογραφίες από το πάρτι της εγγονής της για τα γενέθλια της
- To «Βήμα της Κυριακής»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook