Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκης.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις που λαμβάνουν χώρα στον καλλιτεχνικό χώρο και πώς πλέον σκέφτεται ο κόσμος για τους ηθοποιούς.

«Θλίβομαι για αυτό που ξεκίνησε μετά τις αποκαλύψεθς. Είναι τραγική η κατάσταση. Στο μυαλό του κόσμου αυτός ο χώρος έχει γίνει ένα μεγάλο μπουρδέλο. Δεν είναι έτσι ο χώρος. Επειδή υπάρχουν 2-3 τέτοια πράγματα, δεν σημαίνει ότι είναι έτσι ο χώρος. Αυτό συμβαίνει σε όλους τους χώρους, όχι μόνο στον καλλιτεχνικό. Πρέπει να είναι πολύ ακέραιος χαρακτήρας κάποιος για να μην εκμεταλλευθεί την θέση ισχύος. Απλά στον δικό μας τον χώρο, αφορά πρόσωπα που τους ξέρουν όλοι. Δεν είναι ο άγνωστος. Οπότε σε εμάς παίρνουν πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις. Είχε πάρει το αυτί μου μερικά πράγματα. Φτάσαμε στο σημείο που ήμασταν πριν 100 χρόνια. Να σκέφτεται ο κόσμος ότι όποια είναι θεατρίνα είναι εξ’ όλης και προώλης. Δεν είναι έτσι ρε παιδιά» σημείωσε.

Εξέφρασε την ελπίδα «να ξεβρωμίσει ο τόπος» εκτιμώντας εντούτοις ότι είναι δύσκολο. «Αλλά είναι η φύση του ανθρώπου τέτοια. Πολύ λίγοι αυτοί που δεν θα διαφθαρούν όταν έχουν εξουσία».

«Στο θέατρο είναι βασιλιάς ο ηθοποιός. Στην τηλεόραση και στο cinema είναι βασιλιάς είναι ο καλλιτέχνης. Όποιος το ξεχνάει αυτό γίνονται ζημιές. Δεν γίνεται ένας σκηνοθέτης να βιάζει καλλιτεχνικά τους ηθοποιούς, να τους βάζει να κάνουν πράγματα που δεν θέλουν, που τα ξερνάνε. Όλοι κάνουν τουμπεκί, δεν μιλάνε, ενώ ο σκηνοθέτης μπορεί να τους βάζει να κάνουν μαλακίες. Ο ηθοποιός πρέπει να κρατά τ θέση του, να μπορεί να μην υποχωρεί. Όμως αυτό δεν είναι εύκολο. Γιατί οι περισσότεροι ηθοποιοί είναι φτωχαδάκια εξαρτημένα» υπογράμμισε αναφορικά με τις σχέσεις ηθοποιών – σκηνοθετών.

Χωρισμός

Για τον χωρισμό του με την ενδυματολόγο Ιωάννα ΜΑρτζούκου, είπε ότι ο γάμος έφτασε στο τέλος του. «Προχωράμε αλλιώς. Κοιτάμε το καλό του μικρού. Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά, έχω βρει ένα πλάσμα που το αγαπάω πάρα πολύ, με αγαπάει πολύ και είμαι πολύ χαρούμενος».

Τα επαγγελματικά πλάνα

Όπως ανέφερε, ίσως το καλοκαίρι πρωταγωνιστήσει σε παράσταση για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη. «Είναι η ιστορία της επανάστασης και του Κολοκοτρώνη. Έχει έναν διάλογο με την μητέρα του την Ελλάδα. Έχει παράπονα από την μαμά του, γιατί δεν του φέρθηκε καλά. Μπορεί να μάθει κανείς πολλά πράγματα για τον Κολοκτρώνη και την επανάσταση από αυτή την παράσταση. Να δούμε πώς και πότε θα την ανεβάσουμε» σημείωσε.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Μανούσο Μανουσάκη. «Με τον Μανούσο Μανουσάκη κολλάνε τα χνώτα μας πολύ. Είναι πολύ αγαπημένος άνθρωπος. Είχαμε πολλά χρόνια να δουλέψουμε μαζί. Μετά το ‘’Κόκκινο Ποτάμι’’ δέσαμε πολύ καλά» είπε, ενώ εκτός από τα «Άγουρα Κεράσια» θα παίξει και στο ντοκιμαντέρ του Μανούσου Μανουσάκη για την επανάσταση, υποδυόμενος τον Καποδίστρια.

Τέλος αναφέρθηκε στο αν ένιωθε βάρος για την δημοφιλία των γονέων του. «Δεν κουβάλησα βαρέως το όνομά μου ποτέ. Είμαι αυτός που είμαι, είναι αυτοί οι γονείς μου. Τι να κάνω; Να αρνηθώ τους γονείς μου επειδή είναι διάσημοι, αγαπητοί ή μπορεί να με καπελώσουν».

Από το Mega

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook